The CityGirl

Sæsonbetinget narkolepsi

Jeg kunne i går konstatere, helt udenom årstider, vejrudsigter og temperaturer, at det ER efterår. At den mørke tid er begyndt nu, og at det derfor kun går ned ad bakke herfra.

Klokken halv seks satte jeg mig på min sofa, og klokken halv otte vågnede jeg. Helt narkoleptisk koma-søvn på sofa efter arbejde. Som man kun gør, når det er mørkt og koldt udenfor. Og har man først gjort det én gang, så kan man jo ikke stoppe. Nøjagtig ligesom med romkugler, sushi og champagne. Det ved jeg jo fra alle de andre vintre, hvor jeg er gået direkte i narkoleptisk komasøvn lige så snart jeg er kommet inden for døren.

Og det var på en måde lidt trist at konstatere, for der er jo virkelig mange timer man nu skal til at bruge på det, det næste halve års tid.
Men set fra den positive side, så er det jo virkelig godt at være single når man har hang til narkolepsi, så man kan ligge uforstyrret i sin komasøvn, og ikke bliver vækket af en kæreste der forventede mad på bordet, frem for en sovende kæreste på sofaen med savl i mundvigen.

Categories: vejr

You should know better than to fuck with me! » « I kageaffaldsabstinensernes vold

4 Comments

 1. I feel your pain – sofaen har godt nok ikke den der magnetiske kraft, der hiver mig derhen, men så sent som i morges sov jeg over mig … til kl. 13. :O ikkeheltsåtjekket.

  • The CityGirl

   21. oktober 2010 — 16:47

   Wow! Det er altså imponerende at sove SÅ meget over sig! Jeg har kun kunne præstere at sove over mig til klokken 11… ;-)

 2. Ah … tak for fantastisk link til you tube – jeg anede slet ikke, der fandtes narkolepsiske dyr. Hvor morsomt (skriver jeg og krydser fingre for at jeg ikke får Dyreetisk Værn på nakken (altså ikke bogstaveligt talt))

  /Nina

  • The CityGirl

   21. oktober 2010 — 21:10

   Det var så lidt ;-)
   Der findes en del videoer med narkoleptiske hunde – og ja, jeg synes også det er virkelig sjovt! Havde ikke set Rusty før, men med overskriften “Rusty the narcoleptic dog” var jeg bare solgt! :-D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑