The CityGirl

Hvad hvis den ligner en ork? II

Af grunde jeg ikke kender, kom jeg til at tage emnet “Hvad hvis den ligner en ork?” op hos mine forældre. Det var et gennemgående forkert træk for
a) nu tror de sikkert, at jeg (endelig!) har fået blafrende æggestokke, hvilket jeg absolut ikke har
b) det udløste fremvisning af utrolig mange børnebilleder af os børn, for at dementere min påstand om, at vi ikke var kønne børn.

For jeg kom til at sige, at jeg og mine søskende faktisk ikke var kønne som små. At vi ikke var de der bedårende, kønne, smukke børn – men dermed ikke sagt, at vi ikke var søde, charmerende osv. for det kan man jo godt være selvom man er lidt kikset. Som jeg jo synes vi var.

Det udløste en endeløs række af billeder som min mor hev frem af os, for at modbevise min påstand – for hun mente bestemt at vi var kønne og smukke! Så forsøgte jeg at forklare, at jeg faktisk synes det er godt, hvis man ikke får en billedskøn unge, for de plejer at vokse fra det og bliver rigtig kønne, hvilket jeg godt synes jeg kan argumentere for, at min bror, søster og jeg er nu.

Og omvendt, så bliver de kønne babyer sjældent ved med at være kønne når de vokser op, så derfor er det jo godt, hvis man får kiksede børn:

Men det kunne jeg ikke rigtig få overbevist mine forældre om. Jeg tror faktisk de blev lidt sure over, at jeg hårdnakket påstod at jeg ikke var et kønt barn – hvilket jeg måske synes er lidt sart. Det var jo ikke fordi jeg påstod at vi lignede orker.

Categories: familie

Fuck you very much » « I det passiv-aggressive hjørne

5 Comments

 1. Sikke en omgang vrøvl. Lad os tage et eksempel fra den nære og virkelige verden. Mads og Anders Djurhuus har alle dage været Asernes guldklumper – OG ER DET JO STADIG. Jeg kan endda se DNAen skinne tydeligt igennem hos den bøvede dreng med brillerne ovenfor (samme muntre slags som lune Mads D går med i dag). Hermed modbevist.

  PS: Frederik var klart smukkere som barn så måske har du lidt ret.

 2. Hold da ferie for en familie-idyl. Jeg er helt pjattet med din banjo-spillende far. Er det upassende?

  I øvrigt en fuldstændig korrekt analyse. Altså at det gælder om at få bare sådan nogenlunde charmerende børn. Dem der var ualmindelige pæne som små og i folkeskolen, sprang ud som orker da puberteten gjorde sit indtog. Don’t want that!
  Det må være en karma-ting. Vi er f.eks nogle stykker, der var skaldede til vi var tre, efterfulgt af et år med Voldborg-nakke, da det var det første sted håret voksede ud. “Vi” bilder os ind, “vi” er kommet efter det siden.

  • The CityGirl

   28. oktober 2010 — 22:15

   Haha! Du må godt være pjattet med min banjo-spillende far ;-)

   Og jeg er sikker på at “vi” er kommet os over det med håret! Jeg havde jo også mega borgmester-vom som barn; den har heldigvis lagt sig en del….

  • i’m so with you. Har også nogle utroligt fine (..?) billeder af mig selv som tre årig stadig kun med let dun på hovedet. Men jeg ser meget glad ud og glade børn er jo de bedste :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑