The CityGirl

Gravid i banken er det nye sort

Nu er der ingen vej tilbage; er nu blevet tvangsvoksen, og har lidt følelsen af at jeg lige så godt kunne have skrevet under på at banken nu ejer mig og min sjæl, samt at de skal have min førstefødte.
Faktisk har flere påpeget, at jeg allerede er gravid, og at det sker automatisk når man skriver under, så de er sikker på at få en førstefødt – hvilket jeg synes er lidt snyd, at man ikke engang får noget dårlig one-night-stand-sex.

Gravid eller ej, nu er papirerne skrevet under, Gældsfælden er min og jeg har ikke synderligt meget mere styr på de der ting end jeg havde før. Mens vi sad og gennemgik alle de papirer der skulle til for at lave sådan en manøvre, og min bankrådgiver forklarede frem og tilbage med de forskellige ting, sad jeg bare og tænkte at det der Erhvervsøkonomi faktisk kunne have været et praktisk fag at have fulgt med i nu. For der var der nogle bekendte termer, som eksempelvis da hun sagde “Annuitetslån”, hvor jeg havde helt lyst til at række hånden i vejret og råbe “Detvedjeg!Detvedjeg!Detvedjeg!” – men undlod og fandt ud af, at jeg jo ikke vidste det helt alligevel.

Det er klart straffen for at man bare skrev af efter Oraklet dengang, bluffede sig for hårdt igennem det meste og det lidt man rent faktisk lærte, blev arkiveret lodret den dag man var færdig “for jeg skal jo ALDRIG have noget med økonomi at gøre!“.

Så nu er planen om at være håbløs boheme helt og aldeles skudt ned, og i stedet kan jeg sidde i Gældsfælden og vente på at føde min førstefødte, så jeg kan aflevere ham og håbe at blive lidt mindre forgældet.

Dog var der ét lyspunkt midt i alle de der økonomiske termer; jeg fik lige flettet ind, at der bliver råd til at købe en ny Mac! Bliver meget rart at have en funktionel computer, når nu alligevel ikke har råd til at gå ud resten af livet.

Categories: økonomi, voksen

Liste-liv VII: På ukendt territorium » « Damen der stalker II

4 Comments

 1. Men hvis den førstefødte så ligner en ork, så er det da helt fint, at banken har lovet at overtage ham?

 2. Mac’en er den vigtigste.

 3. Satans, hvis man nu allerede har en lejlighed og odds for den ubefrugtede mandefødsel indenfor de nærmeste måneder ikke lige er så gode, hvad dælen gør man så, hvis man virkelig godt kunne tænke sig en lille tynd og fancy macbook air?! :|

 4. The CityGirl

  26. oktober 2010 — 10:03

  @Ulrik: Så er det vel meget godt – men det er vel også et skråplan at håbe på at den førstefødte ligner en ork…

  @DailyBerry: Klart den vigtigste! Ingen tvivl om det…

  @Fez: Hmm… godt spørgsmål… Måske du kunne gå ned i banken og selv foreslå at de kan din førstefødte for en Macbook Air? Måske også lige have nogle billeder parat, hvis de ikke siger ja med det samme. Og hvis ikke de forstår det, så bliver du vel nødt til at skifte bank?? ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑