The CityGirl

Fuck you very much

Jeg vil skyde på at jeg har arbejdet effektivt 15 minutter i dag – og det er skam ikke fordi jeg ikke har været på arbejde, og stadig er det. Det er faktisk ikke engang min egen skyld. Det er faktisk min chefs skyld, fordi vi igen igen skulle rykke rundt.

Bevares jeg har fået en ny computer, som faktisk kan kategoriseres som hurtig. Jeg har fået mit eget skrivebord, og skal ikke længere dele computer og skrivebord med andre. Men det tager jo bare en hel dag (plus det løse), hver gang vi skal lave sådan en manøvre – hvilket vi vel nærmest gør hvert halve år.

Så jeg tog den også helt med ro i morges, og tænkte at jeg hellere ville sove end at stå og se på at arbejdspladser blev samlet igen. Og ganske rigtigt fik jeg også en sms fra chefen om at jeg godt kunne tage den helt med ro, da de stadig var i gang. Det var de stadig da jeg endelig kom ind på arbejde – også selvom jeg havde taget den ekstremt meget med ro.

Da der endelig var hul igennem, skulle alt jo installeres igen – alle besværlige programmer, som jo aldrig bare lader sig installere uden vrøvl. Det brugte jeg resten af dagen på. Eller pt. har jeg opgivet resten, efter det var en kamp bare at få de essentielle til at virke.

Men hey! On the bright side så sidder vi nu nærmest midt ude i rummet, åbenbart på et helt specielt sted, der virker som om al lyd bliver samlet her – og det er jo rigtig rart…

Categories: arbejde

Faktisk er banjo meget trendy » « Hvad hvis den ligner en ork? II

2 Comments

  1. Dejligt. Jeg købte selv en ny computer, og 6 måneder senere begyndte jeg at installere noget på den. Man ved jo, hvad der venter, så man skal have god tid.

    Jeg så frem til at slippe for spasmerne i kommunikationen mellem Outlook 2003 og IE på Windows XP, og jeg kan nu glæde mig over, at Outlook 2010 på Windows 7 klarer at få lammelser helt uden indblanding fra IE.

    Til gengæld virker vores interne Microsoft-programmer ikke med de vigtige sikkerhedsopdareringer i Windows 7, så de kører via virtualiseringsmodulet Windows XP Mode.

    Til gengæld skinner skærmen flot – desværre mest pga. reflekser fra omgivelserne.

    Jeg glæder mig allerede til jeg får en ny computer – eller et job, hvor min iMac ikke behøver Windows.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑