The CityGirl

Faktisk er banjo meget trendy

Efter at have begået den eklatente fejl, at påpege overfor mine forældre, at jeg og mine søskende ikke var smukke som børn (men meget søde og charmerende!), har min mor spammet mig med e-mails med argumenter for det modsatte – sideløbende med opdateringer om den strikkede hue.

Det har næsten været dagligt at der lige har ligget en lille mail i indbakken om emnet. Sådan lidt diskret, lidt ligesom dengang jeg brugte et helt år på at overbevise mine forældre om at jeg ikke skulle begynde i skole, og én gang om dagen lige fortalte at jeg ikke gad, fordi jeg havde det absolut fint i børnehaven.

Jeg fik som bekendt ikke ret, og blev sendt i skole alligevel – og jeg tror heller ikke at min mor får ret, selvom det kan være nærliggende at give hende ret, så jeg kan få fred.

Men hvis jeg giver hende ret, så får jeg nok aldrig mere mails som eksempelvis:

Fra: Mor
Til: The CityGirl
Emne: hue
Dato: 30. okt 2010 16.33.00 GMT +02:00

Kære CG
Faktisk er banjo meget trendy, for ikke at sige lidt eksotisk, men hvor mange af dine venner/skolekammerater har egentlig en far spiller/spillede banjo?

Grøn hue er færdig, skal bare syes sammen!

Kærlig hilsen mor

Det er jo
a) Mails man ikke forventer at få.
b) Mails man ikke ved hvad man skal svare – selvom jeg er ret sikker på at hun har ret i, at ingen af mine venner har en banjo-spillende far, men ved at give hende det svar, så får hun jo på en eller anden obskur måde et point i det her!
c) Generelt en helt absurd mail-korrespondance at have.

Og nu tør jeg næsten ikke tage ud og hente huen, fordi emnet om grimme børn nu også er udvidet med banjo, og godt kan være lidt bange for hvad det næste argument bliver. For hvis man først har smidt banjoen på bordet, så er der jo ikke nogen grænser tilbage.

Categories: familie

En absolut sikker opvækst! » « Fuck you very much

6 Comments

 1. Det næste bliver vel mandoliner og harmonikasser?

 2. Hvordan forholder det sig med mundharmonikaspillende fædre?

  • The CityGirl

   31. oktober 2010 — 19:00

   Mon ikke de er i samme kategori som de banjo-spillende? Umiddelbart vil jeg placere de to instrumenter i samme kasse, men på den anden side, så ved jeg jo faktisk intet om emnet!

 3. den er svær at komme tilbage på. Hun er god på argument hende din mor :) Hun finder bare på noget du ikke kan svare tilbage på og hun vinder. Du må i tænkeboks, eller håbe på vinteren ikke bliver streng så du kan undvære huen..

  • The CityGirl

   31. oktober 2010 — 19:02

   Forsøgte at finde flere billeder hvor vi ligner retarderede idioter, men hendes svar var hver gang “Nårh, hvor er i søde!”….

   • jeg tror, det er sådan noget en mor skal sige. Det er vist en del af mor reglerne. Min mor gør det selv til billederne, hvor jeg sidder med havregrød op til begge ører og uglet hår..? but why did they take those pics in the first place – for nu lige at sige det på godt dansk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑