The CityGirl

Dolkhaler, poloheste og farserede grippe

Egentlig ved jeg ikke hvorfor jeg købte den der krydsord med herned igen. For vi ender altid med at blive helt anspændte, give hinanden krydsordsklap, krydsords-øjne og hænger hele tiden på kanten af at blive uvenner.

Således har vi nu brugt hele søndagen på det, og er stadig godt igang.
Og igen støder vi på de der løgneord, hvor de påstår at ‘enepige’ er en stilling, og generelt lægger op til perversiteter med “Bolle med spidse hjørner” og “Moses’ bror med staven” – og man tager sig selv i at advokere stærkt for at der skal stå ‘penis’ med udråb som “Så vil jeg hellere skrive ‘penis’!!!” i stedet for det løgneord de har fundet på, som vi overhovedet ikke kan gætte.

Og efter at have været igennem ord som ‘polohest’ vs. ‘golfhund’:

‘dolkhale’ og ‘abeørne’ og diskussioner om hvorvidt det kan staves grippe hvis de er farserede, er jeg lige så stille og roligt blevet degraderet til Kats krydsordsassistent, som bare får besked på at slå diverse ord op – specielt efter vi skulle samle en sætning som blev “Man må lide fosrhikønhedrenetssualocin“, hvor hun havde svært ved at magte at vi ikke kunne løse den.

Men det er jo faktisk ikke min skyld at de ikke kan stave, dem der laver krydsordene, og at de klart må være på stoffer når de finder på ordene. Overvejer om vores venskab kan klare endnu en midterkryds, og om jeg ikke burde finde på en anden værtindegave fremover. Måske bare en blomst eller en æske chokolade.

Categories: ferie

Issues med ansigtsmellemkødet » « 2 piger, 1 kuffert og 1 scooter

4 Comments

 1. Hvordan ser den der ‘enepige’ stilling egentligt ud?

  • Mit år som enepige på Skovridergården i Sdr. Stenderup
   af Anneline Jensen

   (…) Jeg søgte og fik pladsen som enepige på Skovridergården i Sdr. Stenderup fra 1. november
   1942. Lønnen var 45 kr. om måneden. Jeg fik et pænt lille værelse, og jeg havde normalt fri hver aften, når der var vasket op efter middagen.
   Hver 3. uge skulle jeg have fri fra lørdag middag til søndag aften. Det var fine betingelser dengang. (…)

   Ikke nogen løgneord her! Anneline har været ansat som enepige, hvis hvis man er nysgerrig, kan man læse resten af den nervepirrende fortælling her: http://www.kolding.dk/pdf/20091112120526.pdf

 2. Jeg synes i øvrigt, det var et rigtigt fint ordsprog, vi fandt frem til. Og dét på blot fire-fem timer! Men den sande udfordring bestod altså i at identificere den falske neger (ved godt, man ikke må bruge det ord, men det bare lidt sjovere somme tider…) i øverste venstre hjørne…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑