The CityGirl

Cølibat er det nye sort

Efter at have læst en artikel i denne måneds Elle, kan jeg forstå, at jeg er yderst trendy, helt fremme i skoene og totalt oppe på beatet. Af den simple årsag at jeg praktisk talt lever i cølibat.

For åbenbart er der startet en slags detox-bølge i New York, hvor kvinderne hellere vil gå i cølibat end at have sex. Forskellen på dem og mig er naturligvis, at de selv aktivt har valgt det – det kan man ikke helt sige her på matriklen.
Jeg indrømmer, at jeg måske delvist har fravalgt sex, ved at droppe one night stands. Men for mig er det ikke en beslutning vi ikke kan lave om på, for hvis der helt ærligt stod en mand foran mig, som jeg gad have sex med, så ville jeg jo også gøre det – for jeg er jo netop ikke på en hellig sex-detox kur.

På den ene side kan jeg måske godt forstå kvinderne, hvor en udtaler “Hvis alle vi singlepiger i New York besluttede os for en simultan, kollektiv sexstrejke, måtte alle de arrogante singlemænd endelig mande sig op i stedet for bare at tage for sig af den endeløse kvindebuffet!” –  men omvendt har jeg aldrig været fan af at bruge sex som våben, og synes derfor også, at det er at skyde sig selv lidt i foden.

For ja, det kan godt være at du kan bruge al den energi til noget andet – men indrøm det nu; du er mega frustreret og drømmer bare om et godt knald! Og psst! Hvis du ikke vil have sex, er der jo altid en anden kvinde der gerne vil…

Så jeg tager ikke hatten af for de kvinder og deres sex detox, for vi er altså mange der lever i cølibat – og det er ikke så skidesvært når man ikke kan vælge så meget andet.
Men det er da meget rart at vide, at når nu man alligevel er stuck i det her cølibat, at det er top trendy.

Categories: sex

Sammy Jo på en dårlig hårdag » « På slibekursus i forstæderne

2 Comments

  1. Mangler helt klart nogle danske dameblade …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑