The CityGirl

101 måder at komme af med sin ja-hat

Jeg troede jeg var i god tid, da jeg i går ankom til Málaga lufthavn kl. 18.10 og mit fly skulle lette kl. 20.00. Men alle de andre passagerer åbenbart havde været i endnu bedre tid end mig, og derfor stod jeg nærmest bagerst i køen. Køen der ikke flyttede sig. Overhovedet. På trods af at den gik op til to åbne check-in skranker.
På en halv time havde jeg flyttet mig fem meter, og efter en time var jeg stadig kilometer fra check-in skranken – og da jeg påbegyndte det femte kvarter uden at have noget boarding card i hånden, overvejede jeg seriøst om jeg har gjort noget, siden jeg altid bliver straffet hårdt, når jeg forsøger at beskæftige mig med umiddelbart simple ting, som eksempelvis at flyve?

35 minutter før take off var jeg checket ind og løb til sikkerhedskontrollen, kastede mine ting igennem, greb dem på den anden side og løb gennem lufthavnen med favnen fuld af computer, bluser, gennemsigtige poser med væsker og alt det andet. For jeg var praktisk talt ved at dø af sult, så selvom tiden var knap, blev jeg nødt til at prioritere at købe mad, med fare for at misse flyet.

Efter at have lynshoppet mad, og fået købt absurd meget af det, taget i betragtning at det faktisk kun var til mig selv, løb jeg hen til gaten – og samtidig med, at jeg laver imaginær sejrsdans over at have nået det, kommer beskeden om at flyet er forsinket mindst en time, formentlig mere. At det er pga. strejkerne i Frankrig. At de faktisk ikke ved hvornår vi kommer på vingerne, men at de alligevel vil boarde flyet snart.

Fik meget hurtigt armene ned og gik i gang med min tun-sandwich, mens jeg sad og surmulede over de der franskmænd – samtidig med at jeg kunne sidde og se på det fly som burde være i fuld gang med at flyve mig hjem, i stedet for at stå og flanne udenfor.

For helt ærligt! Hvorfor skal jeg have noget med dem at gøre, når jeg bare har været i Spanien og ikke gjort andet end at flyve henover Frankrig?! Kunne vi ikke bare flyve? Hvor meget har man egentlig brug for en fransk flyveleder der strejker?

Åbenbart ret meget. For det var med halvanden times forsinkelse at vi kom i luften – og naturligvis med et skrigende barn i flitsbue.
Så da vi landede i København kl. 00.35 var jeg beyond træt – og det kunne kun gå for langsomt med at komme hjem. Så jeg skyndte mig hen til metroen, kun for at få at vide, at den ikke kørte den næste halve time grundet sporarbejde, og da den endelig kom i gang blev man smidt af på Christianshavn og skulle vente evigheder på at komme videre.

Så da jeg kom hjem klokken 02.40 var det uden ja-hat og overskud, som jeg vil gætte på ligger og triller rundt et sted nede i Málaga lufthavn, alternativt i Københavns lufthavn og muligvis kastet ud over Frankrig. Den er i hvert fald ikke i min varetægt længere.

Categories: ferie

Et spor af død hud » « Issues med ansigtsmellemkødet

11 Comments

 1. Der er kun 2 ting at sige:
  Privatfly og taxi.

  Velkommen hjem.

 2. Få nu taget det certifikat så du & Pierre sammen kan flyve mod solnedgangen på den hvide flyvemaskine ….

  • The CityGirl

   13. oktober 2010 — 21:38

   Det er bare som om Pierre lidt har droppet mig… Har ikke hørt fra ham i meget lang tid….

   • Det er jeg ked af at høre men han kan jo være optaget af de der VIP flyvninger ? de rige & berømte rejser jo som bar og pokker for tiden kan jeg læse i Se & Hør :)

 3. Det er det jeg siger; lufthavne!!! Grrrr!!! med dsb på -Dobbelt Grrrr! Kan jo spolere enhver form for glæde over ferien. Man tror man skal slappe af og skrue ned for stressfaktoren, men sandheden er, at skal du igennem en lufthavn, så kræver det ca alt dit overskud … tilsammen…. for et helt år!

  Et helt alm dansk posthus er også et godt bud på 101 måder at miste sin ja-hat.
  /Helle

  • The CityGirl

   13. oktober 2010 — 21:42

   Prøv posthuset ved søerne – de er altså ret kvikke og hurtige.

   Men kunne være man måske ligefrem skulle lave den fulde liste over 101 måder at miste sin ja-hat…. Der er faktisk ret mange ting der falder en ind, når man lige tænker…. Ikea, Fakta, 5A, børnefødselsdage, ikke at kunne finde sine nøgler når man er overdrevet meget for sent på den….

 4. 5A med den kvindelige buschauffør – rødligt hår, lidt bastant og indbegrebet af nej-hatten!Det smitter.
  Tak for tippet med posthuset. Den tager jeg næste gang.

  • The CityGirl

   14. oktober 2010 — 12:19

   Yes, hun ejer den nej-hat! Men hellere hende end ham afrikaneren jeg kørte med i går, som hørte radio for fuld udblæsning mens han virkelig fik afprøvet bremsefunktionen på bussen… Hvorfor speede op hvis man kun skal 100 meter inden man skal stoppe igen?

 5. Sweetie … de strejker altid i Frankrig. Der er ikke andet at gøre end at flyve udenom. Sådan.

  • The CityGirl

   14. oktober 2010 — 12:20

   Hvis det var mig der havde bestemt, så var det også det vi havde gjort! Men de der fly-mennesker var ikke særlig interesserede i at tale med passagererne, eller tage den op i plenum…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑