The CityGirl

Velkommen til Falck!

For snart en måned siden købte jeg et Falck abonnement til den lille røde. Så kunne den bare komme an med alle sine krumspring – og så tænkte jeg ikke mere over det!

Lige indtil i går aftes, hvor jeg blev ringet op af hektisk Falck-dame. Og mens jeg besvarer opkaldet midt i optørring af vand på bord og madlavning, tænker jeg, som jeg altid gør, når sådan nogle ringer, hvorfor helvede de altid skal ringe på det mest ubelejlige tidspunkt, hvor man enten

a) Er i gang med at lave mad
b) Sidder og spiser
c) Ligger og sover
d) Er på toilettet
e) Står et sted hvor det er anstrengende at skulle tale om ligegyldige ting

Uanset hvad så fanger de altid en på et tidspunkt, hvor man ikke rigtig kan svare på deres ligegyldige spørgsmål, fordi hjernen overhovedet ikke er tunet ind på deres produkt. Og da hektisk dame i går startede samtalen med at sige “Jeg ringer bare for at byde dig velkommen til Falck” skulle jeg lægge alle de bånd jeg havde på mig selv, for ikke bare at sige “Super! Tak!” og så lægge på.

Måske var hun vant til at folk gjorde det, for hun fortsatte hektisk med at plapre videre om alskens ligegyldige ting, inden jeg nåede at sige noget som helst, hvor hun ville høre hvor gammel min bil var, om det var eneste bil i husstanden, om jeg havde en førstehjælpskasse i bilen, om jeg havde advarselstrekant osv. osv.
Alle mine svar startede med “På stående fod, må jeg vist sige … “, fordi jeg var mere optaget af at redde millionbøf fra brænde på og pasta fra at koge ud.

Endte med at købe førstehjælpskasse for at få hende ud af røret, så hvis der er nogen der har brug for plaster, så gir Falck en omgang!

Categories: kommunikation

Ryk tilbage til start » « Med polyester-rustning og klar til kamp

4 Comments

  1. Måske er det derfor de ringer på de tidspunkter… så man køber noget for at få fred?

  2. Ja, den slags kan være anstrengende. Nogle gange kan man undre sig over, hvor længe de bliver ved, selvom man starter med at sige “nej tak”. Som selvstændig bliver man konstant ringet op om salg af printerblæk, telefonabonnementer og aviser, og der kan næsten gå sport i at finde på nye måder at afvise dem på.

  3. The CityGirl

    15. september 2010 — 22:35

    Men der findes jo aldrig rigtig den endegyldige måde at afvise dem på – altså den der altid virker? For jeg er også begyndt at blive kreativ i mine afvisninger, men det er bare ikke altid de virker… *suk!*

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑