The CityGirl

To romkugler for en ulykke

Min gamle engelsklærer dumpede mig i forhandling første gang fordi jeg jo “kunne gøre det meget bedre”. Anden gang lod hun mig bestå, selvom jeg nægtede at forhandle på hendes hjemmestrikkede måde med røde og blå strategier, som er helt hen i vejret, og som ikke holder en meter i den virkelige verden. Det er faktisk den mest latterlige eksamen jeg nogensinde har været til – to gange.

Og efter idag har jeg meget lyst til at ringe til hende og sige “Hva’ så! Hvordan går det med dine hjemmestrikkede strategier? Gir de pote?” – og så ellers vise hende mit resultat af en hel dags mail-forhandling med Dennis fra mit forsikringsselskab.

For jeg tænkte, at det var ved tiden at jeg droppede gode miner til slet spil og forlangte at få mine forsikringer sat ned – specielt den absurd høje bilforsikring, som har dræbt al liv i min økonomi hver gang den skulle betales.

Jeg lagde friskt ud med at skrive, at jeg syntes de burde honorere at jeg har kørt totalt skadesfrit siden jeg fik bilen, og Dennis var enig. Faktisk kunne han så godt lide mig, at han gerne ville give mig 10% ekstra rabat på indboforsikringen – hvis jeg altså lige tegnede en ny ulykkesforsikring, nærmere bestemt en autoulykkesforsikring.

Så sad jeg lidt og talte op hvad jeg har af ulykkesforsikringer, og nåede til tallet 3, og tænkte, hvorfor det altid er det man skal tegne hos alle for at få lov til noget? Jeg er jo forsikret i hoved og røv – og så lidt til, og syntes det var overflødigt at smide flere af de der ulykkesforsikringer oveni. Faktisk er jeg helt ekstremt træt af at skulle tvinges til at tegne ulykkesforsikringer hver gang jeg skal foretage mig noget. Så det skrev jeg til Dennis – og tilføjede, at de 10% rabat jo blev ædt op af prisen på den nye forsikring.

Men Dennis sendte mig et regnestykke tilbage, som viste at jeg sparede hele 210 kroner årligt – og midt i dagens arbejde blev det transformeret til ca. 2 romkugler fra Lagkagehuset om måneden, som jeg jo faktisk ville få gratis. På en måde. I hvert fald noget man kunne bruge på at fejre de flere tusinde kroner jeg fik banket af bilforsikringen. Så jeg nappede den der totalt overflødige ulykkesforsikring – for romkuglernes skyld.

Nu har jeg fire ulykkesforsikringer, som sikkert, når ulykken er ude, ophæver hinanden således at jeg ender med at få nada udbetalt. Men så har jeg jo altid romkuglerne at trøste mig med.

Categories: økonomi

Nu med alutæppe » « Grådlabil – og med en guldske i røven

5 Comments

  1. Du er bare totalt ligeså go’ til at regne som mig! Skide underligt at fyrene ikke fatter det?

  2. Romkugler kan redde det meste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑