The CityGirl

Tegn på svaghed

Det gik faktisk lige så godt. Jeg var i fuld gang med at fornægte at min lungekapacitet er på omkring 2 procent, overbeviste mig selv om at det bestemt var noget slim farvet af gulerod og ikke blod jeg hostede op igår, og at det da var helt normalt at de sidste to-tre timer på arbejde føltes som 243 timer og at der ikke var noget unormalt i, at jeg var helt færdig når det endelig ringede ud.

Det gik virkelig fint! Og det er jo ikke fordi jeg har feber eller noget (tror jeg…); det er jo bare efterdønninger på sær influenza – og der er jo heller ikke nogen lækre apotekere der de sidste par dage har sagt til mig at jeg ligner en med feber. Så derfor kan man jo sagtens konkludere at man ikke er syg, og beslutte sig for, at hvad end det er kroppen har gang i, så skal jeg bare arbejde mig igennem det. Ikke så meget ynkeligt pis og tegn på svaghed!

Lige indtil LoverBoy sendte mig en besked om at han nu havde fået konstateret lungebetændelse – så var jeg ikke så kæk mere. For vi har været ret simultant syge, og det virker som om vi er blevet ramt af det samme på hver vores side af skrivebordsøen.

Stadig i fornægtelse, fordi det er det jeg gør bedst, sendte jeg Get-well-soon-besked tilbage, men det var som om jeg ikke lige kunne ryste potentiel lungebetændelse af mig.
Så tilsidst ringede jeg til lægen og bestilte en tid, og er nu, naturligvis, helt overbevist om at jeg har lungebetændelse.
Hader virkelig når folk kommer og ødelægger mine fornægtelser!

Categories: sygdom

Pigen med de pibende lunger » « En kold tyrker

4 Comments

  1. Jeg synes du skal lave testamente omgående! Hvis du lever længe nok til at få det ratificeret. :D

  2. Så skal du jo have penicilin og så skal du jo på apoteket. Det må være Gud eller skæbnen eller noget der bare VIL have dig forbi apoteket så du kan spørge efter læx apoteker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑