The CityGirl

Kan perleplader gøre tricket?

Det er lidt som om dagene i øjeblikket flyder ind i hinanden. At det ene chok den ene dag, sørger for at sætte alt i tåge og så bare speede tiden op. For chokket over regningen fra værkstedet har endnu ikke lagt sig. Faktisk er jeg ikke klar til at tale om det endnu – kan bare sige, at det koster mere end en ny cykel.

Og mens at jeg tilbringer alle døgnets timer i chok, både de vågne og ikke vågne, nærmer tiden sig hastigt weekenden. Den mest overbookede weekend på hele året, hvor programmet er strammere end stramt, med byvandring, housewarming, barnedåb, børnefødselsdag – plus det løse. Og de få sekunder jeg om dagen vågner fra mit chok, er det eneste jeg kan tænke på, hvad fanden man skal give i housewarming-gave til parret der har alt, og i barnedåbsgave til barnet der har alt? Og med klausulen om at det ikke må koste noget, eftersom jeg jo er blanket af.

Eftersom det er spørgsmål jeg ikke har svarene på, er jeg ikke kommet det nærmere, andet end at jeg kan konkludere, at når jeg panikker over gaver, slår min hjerne naturligt over på perleplader som mulighed – hvilket faktisk ikke er voldsomt konstruktivt.

Categories: agurketid

Grådlabil – og med en guldske i røven » « Schnitzel-dulming af regninger

3 Comments

  1. Gå i TP – der kan man næsten altid finde gode DVD’er til kr 25. Det bruger jeg i den slags situationer. Og så kan du købe Teletubbies til barnet – det vil være klar til det inden længe. Og til den tid vil det også glæde forældrene. Igen taler jeg af erfaring.

  2. En tur på kirkegården efter blomster giver også pote.

    *joke*

  3. Et gavekort med 5 omgange babysitter-klip.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑