The CityGirl

Fyldt vasketøjskurv lærer nøgen kvinde…

Jeg har forsøgt at lege denne leg med min vasketøjskurv, at den ikke kan blive overfyldt, og når jeg putter ting ned i den, fikser den dem og sørger for at det kommer rent retur i skabet. Det har ikke rigtig virket. Faktisk har den afvist alle mine tilnærmelser blankt – og i stedet har jeg nu en vasketøjskurv der indeholder tre gange så meget, som den burde og et tøjskab der mangler basale ting, som trusser og strømper.

I morges nåede jeg ned til mormortrusserne, og så véd man bare at det er tid til at vaske! Altså lige bortset fra at jeg ikke lige syntes jeg havde tid til det, eller gad for den sags skyld.

Og så må man jo købe sig til mere tid – og det kan man gøre ganske fint i H&M. Problemet er bare, at man også kan købe så meget andet end tid i H&M. Faktisk kan man købe for lige så meget som en ny efterårsfrakke, hvilket kom lidt bag på mig, da ekspedienten forlangte at SÅ mange penge for de få (…) ting jeg havde læsset op på disken.

Men hvis det er prisen for at købe sig en uges ekstra tid, for at undgå at vaske, so be it!
Og mens jeg så bruger den næste uges tid på at valse rundt i splinternyt undertøj, kan jeg jo bare håbe at vasketøjskurven endelig vil indlade sig på legen. Det vil jo unægteligt gøre det nemmere for alle parter!

Categories: agurketid

Med polyester-rustning og klar til kamp » « Aldrig mere kaffe-kaos!

7 Comments

 1. Den leg har jeg heller ikke kunnet få til at fungere. Det mærkelige er bare, at jeg er ret sikker på, at det HAR fungeret, da jeg var barn. Så det burde altså kunne lade sig gøre…

 2. Gid min su ville tillade mig at opføre mig ligeså skødesløst :)

 3. Du kan jo også satse på, den bliver selvrensende efter 3 måneder …

 4. The CityGirl

  14. september 2010 — 18:38

  @Ulrik: Tror du forveksler det med din mor?

  @DailyBerry: Vel bare et spørgsmål om prioritereing?

  @Rue des Paquis: Kan den det?? Var det sådan noget man lærte i fysik alle de gange jeg ikke hørte efter?

 5. Bestemt. Har bare ikke så meget lyst til at bo på gaden eller spise luft… Må bare leve igennem dig og din shopping :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑