The CityGirl

Fra Loubs til en praktisk Ecco

Der er ét punkt, hvor jeg er særdeles tilfreds med min alder: Jeg kan gå i stort set hvad jeg vil.
Der er sikkert både yngre og ældre der har indvendinger, men jeg vil alligevel påstå, at som 29-årig kan slipper afsted med det meste.

Jeg kan være ung med de unge med sneaks, jeg kan være klassisk med stiletter, jeg kan være sexet med stram kjole, jeg kan være voksen med power-suits. Og det er egentlig meget rart, at jeg hver morgen lige kan mærke efter og vælge hvem jeg har lyst til at være idag.

Anderledes ser det ud når man bliver ældre, for der kommer grænser for hvad man kan gå i. Og derfor kan jeg ikke lade være med at tænke på, hvornår man krydser over til den anden side. Den side hvor der findes praktisk Ecco-sko, fornuftige frisurer og hvor butikkerne hedder Kello, Basler og Gerry Weber.

For der må være en overgangsfase, hvor kvinderne går fra Louboutin/Tiger of Sweden/TopShop/osv til InWear/PartTwo/Masai til RedGreen/Ilse Jacobsen for så at ende helt ovre i Kello/Basler/Gerry Weber – hvor man også dør.

Personligt vil jeg hellere dø før jeg ender ovre i den sidste afdeling – det var jo sådan noget min mormor gik i! Og jeg kan ikke lade være med at tænke, om vi allesammen ender der, eller om de mærker dør med den nuværende bedstemor-generation så vi andre maks når til ‘et par pæne bukser og en praktisk sko – måske lige garneret med en fornuftig page’?

Jeg håber virkelig de kvinder der er i overgangsfasen nu virkelig gør deres for at de kommende generationer ikke også ender helt ovre på den anden side – og man måske endda kan få lov til at dø med sine Loubs på og ikke med en pæn lille pump.

Categories: alder

Blondinen og Mekanikeren » « Åhh, Leo!

13 Comments

 1. Sidder og tænker på, hvor sikkerhedsskoene blev af i dit prospekt. Altså dem med stålsnuder som kan klare mødet med stort set hvad som helst og som ret beset burde være omfattet af våbenlovgivningen, når man tænker på, hvad de kan forvolde af skade på et skinneben eller det, der er værre.

  Der er faktisk nydelige modeller i fx ruskind, og som regel fås de med arbejdsgivertilskud. Jeg tror dog ikke, de findes med høje hæle; men det var måske noget for en iværksætter?

 2. Og så noget jeg har tænkt over et HAV af gange; hvilken musik hører vi så på plejehjemmet?
  Bliver det Giro 413 med Foo Fighters, Aqua og 50 cent, eller skal vi høre på de same døde duer til den tid?

  • The CityGirl

   6. september 2010 — 23:04

   Det er præcis det jeg mener! Altså bortset fra at jeg lige stenede mest over tøjet ;-)
   Og jeg ved det ikke, for eks. kan jeg jo se at min far pludselig synes Giro 413 kan være meget hyggeligt… Manden der før i tiden satte The Doors på…
   Og bestiller vi pizza og junkfood fra plejehjemme? Eller er vi lige pludselig blevet helt crazy med frikadeller (skal man dog ikke kimse af…) og grønlangkål og stuvet hvidkål? Kan man få en anstændig cafe latte på plejehjemmet, eller er der kun dårlig filterkaffe?

 3. Men hvad spiller de så i Giro 413 nu om dage?

  Uhm frikadeller og vreden kål!

  • The CityGirl

   7. september 2010 — 00:01

   Spiller de ikke sådan noget dansktop? Jeg ved det heldigvis ikke – min radio står fast på P3 og folk der flytter på den bliver skudt!
   Tror du man kan få sushi på plejehjemmet?

 4. Sushi? Det håber jeg virkelig ikke :/
  Men en ordentlig bøf med hjemmelavet bearnaise, så er jeg klar!

 5. Jeg tror, at alle de ting, vi synes om nu, vil være de ting vi stadig tager på/lytter til/spiser, når vi bliver gamle… Og så vil Nephew, Loubs o.s.v. direkte lede folks tanker hen på “os gamle”, som Jørgen Hjorting og Giro 413 gør det for os nu.

  Men det er stadig absurd at tænke på, at vi pludselig holder op med at følge med tiden, og istedet går i stå og holder fast i “det gode gamle”…

 6. Jeg er enig med RIA. Jeg tror, at Louboutins bliver de nye Ecco og Acne det nye Gerry Weber.

  For det er virkelig ekstremt svært at se sig selv udefra og erkende, at den buksetype man har elsket fra man var 21 bare ikke lige er dødsmart mere. Vi har studentermedhjælpere på arbejdet, hvor jeg ind i mellem tænker: Skal det nu være smart? Men jeg ved, at det nok er dem der har fat i den lange ende, så det ER smart.

  Og så må man så sortere lidt i de forskellige tendenser. Jeg syntes feks ikke det var helt passende for mig og mit arbejde at gå all in på den der nittetrend.

  • The CityGirl

   7. september 2010 — 12:25

   Ja, det håber jeg også. Men på den anden side, så ser man jo ældre mennesker, der dengang de var unge var med på beatet og som er gået helt over på the dark side…

   Og den der nittetrend er jo ikke passende for nogen… ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑