The CityGirl

Du bremser for lidt!

Klokken 12.16 fik jeg en sms om, at min bil var klar til afhentning. Selvsamme bil, som de igår nærmest havde givet en dødsdom og nærmest kaldt en dødsfælde – i hvert fald kaldt den bundulovlig.

Personligt synes jeg at de var lige lovlig meget dramaqueens der malede fanden på væggen – og ærlig talt, hvor meget dødsfælde kunne det være, når de alligevel kunne fikse den så hurtigt? Igår lød det jo som om de skulle bygge den op igen fra bunden…

Så jeg skulle virkelig tage mig sammen for at tage derud, dels fordi jeg havde heftige tømmermænd, dels fordi mit besøg ville udløse gigant-regning og formentlig løftede pegefingre.
Efter at have taget tilløb i nogle timer tog jeg derud og med alle mine tømmermænd forsøgte jeg at protestere lidt over deres dramaqueen-finte.

Jeg pointerede, at de havde givet den et Fino Bambino-stempel i januar til syn, og at de vel derfor også bar lidt af ansvaret for at den nu var en bundulovlig dødsfælde. Det var de ikke helt enige i for det var jo almindeligt slid. Prøvede forgæves at sige, at det jo ikke kunne være almindeligt at slide den SÅ meget på så kort tid, og at de burde have sagt at der var noget under opsejling, så jeg ikke nu stod med håret i postkassen og en regning på en milliard som jeg ikke havde kalkuleret med.

Dertil fik jeg svaret: Du bremser for lidt. Helt desorienteret kiggede jeg på ham, og forsøgte at finde et modsvar.
– Jamen jeg bremser jo når jeg skal! prøvede jeg mig med
– Ja, men du bremser ikke nok og nærmest ikke, svarede han roligt igen
– Men… jeg bremser jo… hvad mener du?
– Jeg så på dine bremser og det er tydeligt at du ikke bremser. Vil du se dem?
– Nej.

Endte med at jeg alligevel blev hevet med ind på værkstedet og fik fremvist mine, åbenbart, ubrugte bremser – og fik laaaangt foredrag om, at jeg skulle bremse mere og hårdere fordi de ellers ville blive fyldt med snavs og ruste. Og fik fremvist et pragteksemplar af bremser på en anden bil – sådan “Tadaaa! Se dét er gode bremser hos en der kan finde ud af at bremse!”

Tilsidst fik jeg ham til at sige, at de nok skulle have gjort opmærksom på det sidst den var til syn, og at det nok var en fejl, og triumferende svarede jeg, at de nok bør sige til blondiner, der bare kører bil, at de skal bremse noget mere, for hvem fanden skulle vide, at en bil kræver hårde opbremsninger for at blive vedligeholdt! Var altså ikke noget jeg lærte da jeg tog kørekort.

Han lovede at være mere oplysende overfor fremtidige blondiner og jeg gik ud til den lille røde og aede hende lidt, og kørte hende direkte til McDonalds så vi begge kunne få det bedre efter hver vores hårde omgang.
Og så holder vi lige en weekend, hvor vi lader som om jeg har været god til at bremse og Miss Marilyn ikke har haft dødsdomme hængende over hovedet som udløste en milliard reparationer, inden de sender regningen på mandag.

Categories: økonomi

Det oplagte valg » « Blondinen og Mekanikeren II

6 Comments

 1. Den har jeg alligevel ikke hørt før – lyder jo nærmest farligt ;)

  • The CityGirl

   18. september 2010 — 13:08

   Nej, den kom også rimelig meget bag på mig – og lyder jo lidt som en løgne-ting de bare slynger ud overfor blondiner… ;-)

 2. Ellers så sig til så får du min mekanikers nummer som sagt.

  • The CityGirl

   18. september 2010 — 13:10

   Tak. Næste gang nogen afsiger dødsdom over den lille røde, så tager jeg din mekaniker i stedet! Men den er jo blevet clearet nu, og så burde jeg vel have lidt tid at køre på inden næste dødsdom ;-)

 3. Jeg havde også en gang et forkert topstykke eller forkerte ventiler eller noget til min bil (de var til en turbo men det var min bil ikke). Det gjorde dog ikke noget, sagde mekanikeren “fordi bilen var blevet kørt ret friskt”. Altså højt op i omdrejninger og sårn.

  Og med din bil tænker jeg, om biler i virkeligheden er bygget til rådden og Brian-agtig kørsel trods færdselsregler og benzinøkonomi?

  • The CityGirl

   21. september 2010 — 23:23

   Jeg ved det ikke… Jeg føler mig helt lost efter at have haft noget med mekanikere at gøre… Her gik jeg og troede at jeg var en habil bilist der kørte skidegodt, og så får man at vide at man ikke bremser… Det forvirrer mig faktisk en del!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑