The CityGirl

Du betyder mere for mig end skinke!

Det har bare været sådan en af de morgener, og en af de dage, hvor man vågner op efter at have brugt den halve nat på at hente sin undulat hos eks, fordi man pludselig, og efter flere år, kommer i tanker om at man glemte den hos ham. Altså selvsamme undulat, som jo godt nok døde undervejs i vores forhold, men så vidt jeg ved, havde han ikke noget med sagen at gøre. Altså bortset fra, at jeg i nat kom i tanker om, at jeg havde parkeret fuglen hos ham og glemt alt om den.

Og det er bare så besværligt at hente fugle hos eks’er. For først skal man tage sig sammen til at tage derhen, og så skal man tale med eks, som man er nødt til at vække, fordi det naturligvis skal foregå om natten, og han står i morgenkåbe med en kop kaffe og fatter minus (as always), og så skal man finde fuglen – som stadig var i live på trods af den ikke var blevet fodret eller havde fået noget vand i et års tid, fordi eks ikke havde opdaget at han havde haft en fugl, hvilket også udløser sært samtale-emne man ikke orker, og så er man stuck med fugl igen.

Når man står i badet om morgenen og kommer i tanker om sådan en drøm, så kan man godt blive lidt træt af sig selv – og godt forstå hvorfor man er lidt mat i betrækket.
Det er jo åbenbart ret energi-krævende at kidnappe døde fugle tilbage fra eks’er.

Og ovenpå sådan en omgang, så passer det meget godt ind, og varmer på en sær måde, at ens veninde skriver til en “Helt ærligt – du betyder mere for mig end skinke!”.

Categories: agurketid, drømme

Schnitzel-dulming af regninger » « Byt guldet for en ged, og geden for en dværg

11 Comments

 1. Jeg tror du savner Herman (Fidel) – en fast fisk i dit liv?

  • The CityGirl

   21. september 2010 — 18:33

   Det tror jeg ikke – så tror jeg det ville have været mere nærliggende hvis drømmen havde omhandlet Herman og ikke afdøde Ludwig… Som jeg virkelig ikke har skænket en tanke nærmest siden han døde!

   • Nu kan man jo tolke drømme mere eller mindre bogstaveligt. Ifølge nogen skoler betyder din drøm sikkert noget i retning af, at din underbevidsthed fortæller dig at du skal købe nye sko. Men det er jo hverken fugl eller fisk!

 2. troede et øjeblik det var en henvisning til en vis tryllefyr og en majestæt :)’

  Tror dine drømme ville være nam-nam for en drømmetyder. :D

  • The CityGirl

   21. september 2010 — 18:34

   Hvis først jeg begynder at drømme om Rune Klan, så er den da helt gal!
   Holder mig til døde fugle og eks’er – som må være alt rigeligt for en drømmetyder, som du så rigtigt pointerer… ;-)

   • ja det kan du have en pointe i – men ja døde fugle og eks’er er sikkert rigeligt stof til en samtale … selvom det omvendte døde eks’er og fugle også kunne være sjovt så sov godt og drøm spændende ;-)

 3. Der findes altså også værre ting at blive sammenlignet med. Tænk, hvis jeg sagde, du betød mere end en hundelort. Det ville jo ikke sige ligeså meget som skinke…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑