The CityGirl

Byt guldet for en ged, og geden for en dværg

Da jeg kom hjem lå der er et brev fra NemID; det der system der er blevet opfundet af savannens retarderede dyr under et druk-orgie.
De havde jo sagt at der gik 7-14 dage inden jeg hørte noget fra dem, så blev da også lidt overrasket over at høre fra dem, men overraskelsens lagde sig ret hurtigt, da jeg begyndte at læse, hvad de havde at sige.

NemID består af en adgangskode, et bruger-id og et nøglekort. Du skal passe godt på alle tre dele og opbevare dem, så andre ikke får adgang til dem

Og her tænker man allerede, at det vil være nemmere at finde den skumle kiosk bytte et æg for en adresse, tage videre til adressen og få informationerne…

Om nogle dage modtager du en midlertidig adgangskode, som du […]” – og det var lige HER de tabte mig!

Regner med at næste brev bliver noget med at vente på en regnbue, gå til enden af den, hapse guldet (foran alle de andre der også vil på NemID), bytte guldet for en ged og geden for en dværg som jeg så kan sælge til et cirkus – og jeg vil stadig ikke være kommet på NemID.

Categories: økonomi

Du betyder mere for mig end skinke! » « How to fly an airplane

11 Comments

 1. Niks ingen regnbuebrev til dig

  – det har jeg nemlig fået for længst – så hep hep regnvejr & solskin!

  PS møget virker faktisk har lige brugt det for 5 min siden – og min fars nemid virker stadig :)

 2. Så prøv noget så avanceret som at være udlandsdansker… Se så bliver det først rigtig interessant! Sådan noget som at hoppe på tungen når solen står præcis i vatter med Pluto samtidig med at man skal få (og dét er den sande udfordring) dame i Borgerservice (og ve den, der henvender sig i den forkerte butik!) til at forstå det helt ganske ufattelige i, at man ikke har nogen adresse i Danmark (“du taler jo dansk?”).

  Når alle koder, midlertidige koder og andre spændende krumspring så endelig er i hus, så kan man så bruge resten af livet på at forsøge at finde ud af at bruge det… Og hver kode, kan kun bruges én gang. Men bare rolig – når du ikke har flere koder, så sender de bare et nyt kode-ark til dig (på den ikke-eksisterende adresse). Sateme nogle skarpe hoveder, der har banket det system sammen! Well done!

 3. The CityGirl

  20. september 2010 — 21:59

  Det er vel nærmest lidt af en konkurrence vi har kørende her. Jens fører jo klart, plus at han har smidt et fungerende pensionistkort på bordet også. Kat er runner up, eftersom hun HAR fået alle koder – og jeg er sådan lidt i venteposition aka. nærmest opgivet på forhånd.

  @Kat: Har du haft gang i geden og dværgen INDEN du hoppede på tungen mens solen stod præcis i vatter? For tror måske det er der fejlen kan ligge…. Eller skal damen i Borgerservice gøre det simultant med en?

  • Er lidt bange for dværge. Tror faktisk, jeg vil foretrække, at alt roder fremfor at ‘have gang i dværgen’… Men det kan da godt være, det er der, det er gået galt…

   • The CityGirl

    20. september 2010 — 22:34

    Er også bange for dværge – måske er det damen fra Borgerservice der skal have gang i den? Uanset hvad, så burde hun da af alle kende reglerne!

 4. @Kat du glemte tydeligvis at læse dit te-grums i morges for så havde du set at Pluto jo stod solens hus og den derfor IKKE ville hjælpe på dit projekt – men hold ud mit buddingpendul siger at du i morgen vil få et brev som hjælper på det hele eller ihvertfald ikke gør det værre. :)
  @TCG ja men jeg er klar og tager udfordringen op, kan afsløre at min far helt selv har overført penge, købt aktier alt det ved hjælp af NemID – føler trang til at sige som Ole H “I LLUUVV IT” :)

  • The CityGirl

   20. september 2010 — 22:42

   Du skal ikke høre på ham, Kat! Jeg tror bare han prøver at få os til at fejle endnu mere med NemID så ham og hans far fremstår endnu mere som sejrsherrer!

   • Og det er også lidt som om, at han lige vil hovere lidt ekstra (trods klar føring – vi ved det godt, Jens) ved at sige, at jeg får et brev i morgen. På den der adresse, jeg ikke har…

 5. Øv altså ! Mine onde plan om verdensherredømme er afsløret. :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑