The CityGirl

Aldrig mere kaffe-kaos!

For snart lang tid siden brokkede jeg mig over at jeg ikke bare kunne købe den der famøse kaffeholder. Men så kom Camilla fra Ugabuga mig til undsætning og sendte fluks en afsted til mig! Men så skulle jeg jo lige til Wien, og så skulle jeg lige være lidt mere syg med akut bronkitis og ikke-eksisterende lungefunktion, som jo derfor naturligt afgjorde, at cyklen måtte tage en tvungen pause.

Så det var først i morges, at jeg sådan rigtigt blev genforenet med min cykel, og derfor var utålmodigheden med at afprøve denne kopholder naturligvis stor.
Derfor startede jeg morgenen ud med at skrue holder på cykel, selvom jeg stadig havde søvn i øjnene – og egentlig manglede noget mere rigtig værktøj end mine små prinsesse-fingre til at få den skruet helt ordentlig på.

Men det var lige meget! Nu skulle den afprøves; jeg kunne ikke vente længere. Så jeg fik den på og cyklede stolt afsted igennem byen, og var lidt skuffet da det jeg ikke rigtig modtog anerkendende blikke fra de andre cyklister.

Og da jeg stod og ventede på min kaffe inde på Risteriet, glædede jeg mig om muligt endnu mere til den end på enhver anden mandag morgen. Glad satte jeg kaffe i holderen, og fik straks en følelse af overskud og tjekket-hed, fordi jeg nu havde vished om at jeg ikke skulle jonglere med cykel, kaffe, adgangskort, pinkoder og selvmordssolbriller – med fare for at bade mine ben i kaffe (er sket…) eller tabe størstedelen på jorden!

Og som forventet skete der heller ikke noget pjat i den dur, og helt voksent og uden kaos, kunne jeg få bugseret mig selv og min kaffe ind på arbejde.
Vil nu altid cykle ud og hente kaffe, for det der holder altså maks!

Categories: kaffe

Fyldt vasketøjskurv lærer nøgen kvinde… » « Luk røven!

9 Comments

 1. Hvad sagde vagten? Stadig samme joke?

  • The CityGirl

   13. september 2010 — 20:27

   Han havde heldigvis fri idag – eller var til pause. Så der stod helt normal vagt der bare nikkede – hvilket jo også er den eneste interaktion man orker at have med folk om morgenen!

 2. Kunne det sjove være at du faktisk en dag købte ham en kop kaffe – gerne model “den billige” og så sagde “Nu spørger du ALDRIG mere”

  • The CityGirl

   14. september 2010 — 18:37

   Tror bare han ville tage det som en opfordring til snakke mere…. I morges, hvor jeg kom helt morgensur og regnvejrs-ramt fik jeg kækt at vide at man skulle smile til ham før man blev lukket ind. Kunne næsten grædende have råbt “Hvorfor må jeg ikke bare komme ind i tørvejr og være morgensur! Lad mig nu være!!!”. Jeg beherskede mig og smilte sukkersødt til ham, selvom jeg jo hellere ville have pandet ham en…

 3. Noget af det bedste (OK overdrivelse) ved snart at skulle skifte arbejde er, at jeg så kan cykle og have kaffe i min allerede fastmoterede kopholder. Jeg ved jo, at jeg vil komme forbi hver morgen så overvejer om jeg ikke bare kan lave en abonnementordning med lokal kaffe-pusher. Har du det eller betaler du bare den normale pris hver gang?

  • The CityGirl

   16. september 2010 — 15:30

   Der er mange der har ordninger. Nede hos min kaffe-pusher får jeg det billigere, fordi de har aftale med mit arbejde om “nabo-pris”. Men tror også at der er mange som bare køber fast der og får rabatten alligevel.
   Vi kender jo også nærmest hinanden nu, eftersom jeg svinger forbi hver morgen ;-)

   Det er altid værd at spørge hvis man har en fast kaffe-pusher!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑