The CityGirl

Åhh, Leo!

Jeg kan godt lide Leo-drengen. Specielt efter han fik kæmpet sig ud af rollen som teenage-førsteelsker i Titanic. God skuespiller, pæn at se på. Men han skal altså holde op med det der følelses-pis.

Jeg har nu set Inception, formentlig som en af de sidste i verden – og jeg var ikke imponeret. I hvert fald ikke så meget som anmelderne. Men jeg er heller ikke så meget til de der over-amerikanske film, hvor de tilsætter alt for meget personligt og alt for mange følelser og, for mig, ødelægger en virkelig fed historie.

For historien var fed. Tanke-eksperimentet var godt tænkt. Der var bare for mange følelser. På den amerikanske måde. For mig gør det bare filmen alt for lang, og fjerner fokus fra det fede.

Jeg håber virkelig, at næste gang jeg skal se Leo-drengen, bliver det uden for mange følelser – der er han ligesom bedst.

Jeg gir Leo-drengen og Inception to stjerner og en enkelt café latte.

Categories: weekend

Fra Loubs til en praktisk Ecco » « En affære med en gal mand

8 Comments

 1. Fin film, men den levede ikke op til hypen – desværre.

 2. Jeg må jo så indrømme, jeg heller ikke har set den dér film, du nævner… Er det noget med, at han spiller sammen med Kate Winslet igen? For det har jeg da hørt et eller andet om… :/

  Jeg var ellers HELT vil med Leo som teenager efter at have set Romeo & Julie (og Growing Pains, hvor han jo også var at finde dengang). Men det fadede ligesom, da alle andre blev ville med ham. Sådan er jeg… Jeg vil have de hede drømme for mig selv ;)

 3. Nøj, der tror jeg da lige at mit hjerte hoppede et slag eller to over, da jeg så den overskrift…

  Må tilstå at jeg heller ikke har set Inception endnu, selvom den vist burde være lige noget for mig. Så du var altså ikke den sidste…

  @RIA
  Nej, Kate Winslet er ikke med i Inception. De to spillede sammen igen i Revolutionary Road fra 2008, ved ikke om det er den du tænker på? (De mødes næppe i en Titanic 2 – trods alt…)

 4. The CityGirl

  5. september 2010 — 21:21

  @Allan: Præcis – og denne gang kan jeg ikke helt se hvorfor så stor hype. Det kan jeg normalt godt, selvom jeg ikke er enig…

  @Ria: Nej, Kate er ikke med ;-) Og giver dig ret i Romeo & Juliet; men den film bare megafed og nytænkende. Dengang i hvert fald. Måske man skulle se den igen, og se om den stadig holder…

  @Leoparddrengen: Hvis du godt kan lide når det kammer over i amerikansk følelsesfnidder, så se den – ellers spar bif-pengene!

 5. Titanic 2 – revenge of Zombie-Leo.

 6. Ah, så blev jeg så meget klogere. Er vist faldet helt af på den mht. Leo-trivia!

  M.h.t. Romeo & Juliet, så tror jeg helt sikkert, man ville blive skuffet, hvis man så den igen. Jeg så den for nogle år siden, og hold da op, hvor var den lang… meget længere end de 3 gange, jeg så den i biografen og de 25-30 gange jeg så den, da den kom på VHS ;)

  • The CityGirl

   6. september 2010 — 11:34

   Hmm… måske man så bare skal lade den ligge i fortiden og huske den som helt fantastisk – selvom jeg jo nu er blevet lidt nysgerrig for at se den igen ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑