The CityGirl

Tanker fra front row

COPENHAGEN FASHION WEEK (The CityGirl): Så sad man pludselig her på front row i Orangeriet sammen med alle de smukke og kendte, og havde fået stukket en HP Envy i hånden. Og her inden showet starter virker det som om de alle sammen er her; dem fra tv, dem fra film og dem der bare er kendte – og Uffe.

Og mens jeg stod og prøvede at danne mig et overblik over, hvad det egentlig er jeg har sagt ja til og pludselig står midt i, kom der en journalist fra et modeblad hen og ville tage billede af mig (mission accomplished; mit tøj holder! Også selvom jeg fik lov til at cykle herind i regnvejr og dermed er helt våd foran…).

Klokken 14.10, altså ti minutter efter showet skulle være startet, mangler der stadig en del af de kendte – og det virker i øvrigt slet ikke som om vi snart skal igang. Til gengæld er der en pige med en meg.et stor hat der er igang med at posere på utallige måder for fotograferne.

Skråt overfor mig sidder Nicolau Coster-Waldau. Han er stadig lækker, men hvor gammel går han egentlig og er nu om dage? Og vidste vi at Maibritt Saerens er gravid? Men ellers er det vist bare de usual suspekts, minus kongelige, der kan ses på front row – og mig.

Kl. 14.28 er showet igang og så finder man ud af at det kan godt være det er front row, men det er den billige front row, hvor der lige skal poseres for den rigtige front row indenfor.  Faktisk sidder jeg så langt nede, at modellerne vender rundt inden de når helt herned. Men det er ok – det forhindrer mig i at løbe op til modellerne med en sandwich og sætningen “Så spis dog noget, lille pige! Du ligner en der er sulten!”

Jeg antager at det er en del af showet, at de skal have et helt modløst, fjernt blik i øjnene – men overvejer alligevel hvorfor. Er det fordi vi har finanskrise og livet virker hårdt, eller er det måske bare sådan et blik man får i øjnene når man savner at spise?

Faktisk er tøjet fuldt ud funktionelt; det er rent faktisk tøj man godt kunne finde på at tage på (minus ankelsokkerne med frynser). Altså sådan noget rigtigt tøj til rigtige mennesker (jeg antager at man godt kan få det i normale menneskestørrelser), og til min store glæde, så har Karen Simonsen og Uffe fået fat i nogle modeller der rent faktisk godt kan finde ud af at gå i høje hæle. Hurraaa!!!

Og så har udvalgte modeller sådan en lille HP Envy under armen, altså sådan en som jeg også sidder med – så kan jeg føle mig lidt ung med de unge, og på en måde også en del af showet (hvis jeg selvfornægter en del…).

Kl. 14.44 var det slut, og efter at modellerne havde været ude at vende (og en enkelt faldt…) gik der omkring 2 sek. og så var alle gæsterne oppe og ude igen. Nærmest.Categories: August 2010, mode, modeuge

Ansvarsløs druk er den nye sort » « Nu er jeg jo ikke en fashionista

2 Comments

  1. Kan den der mobil ikke tage billeder?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑