The CityGirl

Snot er for svage mennesker!

Først virkede det som om at jeg igår kunne holde en influenza til ca. 12 timer og så bare være lidt (…) forkølet efterfølgende. Faktisk var jeg helt overbevist om at jeg var helt frisk igen, da jeg vågnede i formiddags.

Men da jeg omkring klokken 18 måtte erkende, at hele dagen var foregået på sofaen, og ikke bare på den dovne måde, besluttede jeg, at jeg måtte være svag og arbejde hjemme imorgen. For jeg var jo ikke syg, bare lidt sløj.

En halv time efter jeg havde sendt sms om hjemmearbejde, og jeg dermed også havde stået op i en halv time, måtte jeg erkende at jeg var mere end bare lidt sløj. Modvilligt erkendte jeg at jeg var syg, da jeg måtte sidde ned på sofaen, mens maden brændte på ude i køkkenet, mens jeg forsøgte at få svimmelhed til at gå væk – og bare overleve generelt.

Så nu har jeg meldt mig syg, mens jeg rasende prøver at finde ud af hvem der har smittet mig med influenza. For hvem er syge i august måned?! Hvem har influenza i august måned?! Hvem har alt for meget snot i hovedet i august måned?! Ingen. Og da slet ikke mig.

For jeg er jo aldrig syg. Sygdom er for svage mennesker og snot er for tabere! Specielt når man skal rejse til Wien på fredag, og være totalt ovenpå og frisk, og være dekadent med veninde. Så hvis ikke jeg er færdig med det her feber/snot/hoste/svimmelheds-halløj til weekenden, bliver jeg nødt til at sagsøge den idiot der har smittet mig – og finde ud af hvordan vedkommende har smittet mig. For jeg er jo aldrig syg. I hvert fald ikke på den der ynkelige måde, hvor man ikke kan tage på arbejde og kun kan ligge lidende på sofaen og være helt opgivende overfor feber og snot*.

*Hvor helvede kommer alt det snot fra?!

Categories: August 2010, sygdom

Front row fra sygesengen » « Fuck the dealer!

4 Comments

  1. God bedring!

  2. Lidt ligesom køresyge. Eller ‘ej – det er jo faktisk en løgnesygdom bare for at komme til at sidde på forsædet. Snot kan ikke lyves frem. Go’ bedring… Krydser fingre for, at det ikke er den dødelige drenge-influenza…

    • The CityGirl

      24. august 2010 — 13:34

      Tak – den var lige ved at gå over til den dødelige drenge-influenza igår, men jeg tvang den på retur; magtede ligesom ikke at være mere ynkelig end jeg var i forvejen…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑