The CityGirl

Sidste nyt fra misbrugsfronten

Efter at have ligget på langs siden lørdag eftermiddag, magtede jeg det ikke rigtig mere. Jeg har aldrig været god til at være syg, og bliver det formentlig heller aldrig. Og det er vel egentlig derfor jeg så sjældent er det; jeg har bare ikke tålmodighed til at være i en krop som ikke rigtig kan noget.

Så jeg gik all in på narko igår, og dopede mig selv med næsespray og kodimagnyl. Og i skrivende stund ser det ud til at virke. Jeg vågnede op i formiddags med noget der lignede en rask krop, og nu hvor min mor har været forbi med forsyninger (man siger kun nej to gange; tredje gang overgiver man sig), regner jeg med at misbruget bliver optrappet til også at indbefatte min fars hjemmelavede rugbrød.

Regner klart med, at selv den mest stålsatte influenza må kapitulere når den bliver skudt ned med både næsespray, kodimagnyl og hjemmelavet rugbrød.

Og samtidig med at influenzaen letter fra min krop begynder jeg også at opfatte mere omkring mig. Eksempelvis HVOR dårligt tv der er i dagstimerne. Og eksempelvis hvor faretruende det der stillads udenfor mine vinduer i virkeligheden er.

For det virker lidt som om håndværkerne bare er skredet og har reddet sig selv mens tid er, og efterladt et stillads, hvor det kun er Gud der bestemmer hvornår det skal give efter, og kaste alt det vand, som sådan noget stillads-plastic nu engang kan samle, i en random retning.

Jeg kan konkludere, at det plastic med tilhørende store vandmængder ude foran mine vinduer, hænger i en, bogstavlig talt, tynd tråd. Så jeg kan kun håbe, at når det hele brister (for det gør det, hvis ikke nogen kommer og gør noget ved det), så bliver vand, stillads og plastic skudt modsat mig, så det går udover ejendommen på den anden side.

Og det er jo ikke for at være ond ved dem på den anden side, men jeg synes ligesom jeg har taget mit ved at have ladet min krop blive influenza-ramt og efterfølgende starte et misbrug, for at imødegå det hele. Har bare ikke brug for flyvende stilladser og store mængder vand i stuen også.

Categories: August 2010, sygdom

Den hemmelige by » « Front row fra sygesengen

8 Comments

 1. Nu står den lille røde vel ikke foran ejendommen på den anden side, vel?

 2. Du er på rette kurs. Det eneste, der duer i din situation, er en gang narko. Omvendt må du gerne sende din fars hjemmebragte rugbrød til Schweiz, næste gang jeg er syg …

  • The CityGirl

   24. august 2010 — 19:33

   Hjælper narko også på ustabile stilladser?
   Og jeg skal se hvad jeg kan gøre med det hjemmelavede rugbrød – men ikke engang som datter er man sikret noget bare fordi man er syg… Var bare “heldig” at være syg samtidig med at der blev bagt rugbrød..

 3. nej narko virker ikke på ustabile stilladser – tværtimod jo mere narko man tager mens det bliver sat op jo mere ustabilt – desværre…

 4. det sker ellers tit at folk er påvirkede af narko og de lige så lige bygger et stillads – hækler en hat af kød eller lign :)

  God bedring og god fornøjelse med at blive helbredt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑