The CityGirl

Please don’t hate me!

På en måde er der ret mange ting i denne her konstellation “Jeg-er-måske-syg-men-jeg-skal-fandme-rejse-til-Wien-alligevel!” der ikke er helt gennemtænkt.
Eksempelvis er det nu gået op for mig, at det godt kan være, at kontoret bare synes det er underholdende når jeg er ved at hoste mine lunger op foran dem, men jeg tvivler på at resten af flyet kan se det på samme måde.

Jeg bliver en af dem man hader i fly. En af dem, som er lige så irriterende som en skrigende unge. En af dem som man sender dræberblikke. En træls passager.

Men jeg nægter at aflyse, bare fordi jeg muligvis har lidt feber – på den anden side kan det jo også skyldes at jeg bare er høj på de der piller. Jeg ved det faktisk ikke. Men uanset hvad er det jo ikke noget man aflyser ferier for! Jeg gør i hvert fald ikke (og slet ikke når det ikke kan refunderes…).

Jeg håber bare at flyet ikke kommer til at hade mig alt for meget. Det ville jeg faktisk blive lidt ked af, for normalt er jeg jo ikke en af de irriterende passagerer! Så det håber jeg de kan se, og lærer at tilgive lidt – man skal jo passe på med at dømme andre for hurtigt!

Hvis Robbie og Gary kan tilgive hinanden og komme videre (i en happy gay slutning), så kan vi vel allesammen godt være lidt overbærende et par timer med en hostende pige, der er høj på piller?

Categories: ferie

Du skal spise Sacher stemplet!!! » « Narkopigen og Apotekeren

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑