The CityGirl

Og han skal hedde Judas!

Først troede jeg at det var grundet den månedlige tilbagevendende straf af kvinden. Så troede jeg det var på grund af noget kylling. Så hældte jeg mere til, at jeg blev fysisk dårlig over at have fået serveret nogle opklarende oplysninger om nogle mennesker i min fortid – og så begyndte jeg seriøst at overveje om jeg måske bare var gravid. Og der er jeg stadig, for jeg tror ikke rigtig på de andre teorier. Ingen kan have så meget kvalme posthumt, om det så er en dårlig kylling, en dårlig mand eller bare den tid på måneden.

Problemet er bare, at det fysisk set er umuligt at jeg skulle være gravid eftersom det er så lang tid siden, at jeg har været nøgen med en mand, at jeg dårlig nok kan huske det – og så vidt jeg ved, er det stadig noget der sker med det samme og ikke som en ekstremt forsinket reaktion? Ikke fordi jeg slet ikke omgåes mænd, men det foregår fuldt påklædt og med en vis afstand, hvor ingen bryder nogens intimsfære. Sad, but true.

Så nu hælder jeg mest til, at vi er ude i en jomfru-fødsel om ungefähr 9 måneder – og denne gang er den god nok! Vi ved jo godt allesammen at den kære Maria jo slet ikke var jomfru, men i stedet var Josef utro, og bandt den stakkels, naive tømrer en historie på ærmet, hvor hun fik smurt lige lovlig tykt på med Gud og duer og engle, og fik involveret både Bethlehem og Nazareth for troværdighedens skyld.

Her er der hverken duer eller engle og vi er bare på Nørrebro. Men med den kvalme og utilpashed der bliver lagt for dagen her på matriklen, er sagen klar. Hvis det bliver en dreng skal han hedde Judas, så han ligesom kan kende sin plads fra starten af, når han starter ud med at forpeste sin mors liv så meget! Hvis det bliver en pige ved jeg det ikke helt…
Men uanset køn, bliver barnet afsat til adoption (med klausul om at navnet ikke må ændres!). Interesserede købere er velkommen til at smide mig en mail.

Categories: August 2010, krise

Gå nu væk Harry, Søren Pilmark, Claus & Britta! » « Et skridt nærmere ligusterhækken

4 Comments

 1. Flere og flere kvinder går på klinik for at blive gravide. Det sker, så vidt jeg er orienteret også uden intim kontakt med en mand.

  En anden mulighed er rumvæsner. Måske de har bortført dig, gjort dig gravid og efterladt dig igen, uden erindring om det skete. Lidt ligesom i Inception.

  • The CityGirl

   19. august 2010 — 11:33

   Jeg er helt sikker på at jeg ikke har været på klinik – dog ved jeg jo af gode grunde ikke om der har været rumvæsener inde over… Men hvis kriteriet er, at man skal tro på dem før det sker, så kan vi godt udelukke den også…

 2. Jeg tror, jeg afstår. Jeg har rigeligt i mine to unger, der iøvrigt også gav mig alt for meget kvalme. Tænk, at jeg ikke overvejede navnet Judas… :/

  • The CityGirl

   19. august 2010 — 11:33

   Man bør altid overveje navnet Judas ;-)
   Men tænk lige over det; der er 9 måneder til, så du behøver jo ikke tage beslutningen sådan lige nu…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑