The CityGirl

Nu er jeg jo ikke en fashionista

Nu er der kun et par timer til at jeg skal indtage front row og sidde side om side med unge modebloggere, mens vi skal liveblogge for HP fra Karen Simonsens show i Kongens Have.

Og da jeg jo ikke er nogen ung modeblogger, eller nogen fashionista, har det sidste halvandet døgn været præget af præstationsangst og absolut fashion-panik i højeste gear.

Så jeg endte ude på Fisketorvet i går aftes, da alle andre butikker var lukket og havde meldt hus forbi, i håbet om at TopShop havde de bukser jeg nu havde udset mig. Det havde de ikke.

Et kvarter i lukketid fandt jeg mig selv i et prøverum, hvor den unge ekspedient legede påklædningsdukke med mig og fik mig iført alt det tingel tangel de unge render rundt med. Efter at have fjernet det mest ungdommelige så jeg mig selv i spejlet og konstaterede, at jeg var iført chinos som helt overraskende klædte mig.

Den der buks, som jeg har afsværget siden den kom frem igen. Som jeg kun har talt dårligt om, og som jeg ikke har kunne se nogen som helst fidus i at iføre sig. Den unge ekspedient var ellevild og kunne ikke smide nok komplimenter efter mig om hvor fantastisk jeg så ud i dem, og modviligt måtte jeg give hende ret. De sad ret godt. Så jeg købte dem.

Så nu sidder jeg i et par chinos og prøver at vænne mig til at have så meget luft mellem benene og omkring lårene, selvom jeg er fuldt påklædt og tildækket – og prøver at lade være med at få associationer til min mor i 80erne.

Og mens jeg bare prøver at tage en rolig formiddag inden jeg skal lege fashionista på front row, forbander jeg mig selv over at jeg overhovedet har fortalt nogen om det her. For alle har meldt ind med forskellige kendisser som de mener kommer, og som jeg skal spørge om alle mulige ting.

Men hvad hvis Mary kommer? Kan man blive slyngveninder med en kronprinsesse henover en catwalk? Eller hvis Mary-klonen Marie er der; må man godt spørge hvad hun egentlig ser i Joachim?
Og er Uffe Buchard der? Jeg elsker jo den mand; må man sige sådan noget til ham?

Og kan chinos og Marc Jacobs solbriller skabe illusionen om at jeg ikke er the odd one out?

Categories: August 2010, mode, modeuge

Tanker fra front row » « Præstationsangst i højeste potens

6 Comments

 1. Overbevist som jeg er om at din røv ikke ser stor ud i de bukser, kan man jo ikke savne andet i denne post end billedmateriale! ;)

 2. I det mindste ved du, hvad chinos er. Allerede der synes jeg, du er totalt front row!

 3. Hvis både de kongelige og Uffe er der, så satser du på Uffe!

  • The CityGirl

   12. august 2010 — 12:20

   Det var kun Uffe der var der – men da jeg endelig fik taget mig sammen, og han var færdig med foto-shoot, nåede jeg ikke at fange ham. Det kan godt være han er lille, men han er fandme hurtig til at komme ud af døren!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑