The CityGirl

Narkopigen og Apotekeren

Ligesom hundene bliver skudt ved Korsør, og man formentlig også skyder single mennesker hvis de opholder sig for længe sammen med par, er jeg næsten helt overbevist om, at hvis jeg stiller op i lufthavnen imorgen, uden at have gjort noget ved denne dræber-hoste, så skal jeg være heldig hvis jeg overlever første nat uden at blive slået ihjel.

For hvis den kan drive mig selv til vanvid, så er jeg jo ikke mere blond end at jeg godt ved, at Romantikeren kunne komme til at slå mig ihjel i ren afmagt. Sidste gang vi delte seng var jeg jo ikke just den mest populære om morgenen…
Og hvis jeg skal være ærlig, så ville jeg også slå mig selv ihjel, hvis jeg skulle sove sammen med mig i disse dage.

Så på vej hjem, tog jeg lige runden med Matas og apotek for at finde brugbart narko. Jeg var så desperat at jeg endda købte hostesaft i Matas – men også lidt, så jeg havde noget,  hvis nu jeg ikke nåede på apoteket.


Jeg nåede på apoteket, og blev endnu engang ekspederet af Lækker Apoteker – og denne gang var det bare sært suspekt:
– Kan man få noget mod hoste???
– Jae… svarede han, med et skælmsk blik i øjnene og fortsatte med:
– Har du feber eller er du bare løbet hele vejen herhen?
– Nej! Jeg cyklede… Og har haft feber… Det er ligesom efterdønningerne på en influenza…
– Er du sikker? Du ligner en der har feber… Prøv lige at se dig selv i spejlet…

Måtte modvilligt give ham ret i at jeg virkelig lignede en med feber, men forklarede også at jeg altså ikke kunne have feber, når jeg skulle til Wien med veninde og bare gerne ville undgå at hun slår mig ihjel.

– Men okay! Skal vi så ikke bare finde noget som kan få dig igennem weekenden? spurgte han kækt og gav mig et skummelt blik.
– Jo tak…

Og så var vi igennem alle mulige konstellationer af piller jeg ikke lige havde hørt om før (hvor det lidt lå mellem linierne at man altså ikke blander de her ting til hverdag – kun når man vil undgå at blive slået ihjel i Wien!), inden han tilsidst besluttede hvilken kombi jeg skulle tage. Kommer til at blive helt dopet i Wien, men det må man jo så tage med. Regner jo heller ikke med at skulle køre bil eller betjene alle de maskiner man ikke må betjene når man er dopet.

– Og så husk lige at tage nogle Mozartkugler med hjem til mig, sluttede han af med.
– Ja, selvfølgelig! Er du på arbejde på mandag? For så kommer jeg lige ind med dem til dig, prøvede jeg kækt at returnere med.
– Nej, er her kun imorgen. Har sidste dag der….
– Nåmen…. så bliver det lidt svært at give dig Mozartkugler…
– Ja.

Og så sluttede endnu en mærkelig samtale med Lækker Apoteker – samtidig med vores affære, eftersom han jo nu flygter.
Og da jeg gik hjem, syntes jeg også det virkede som jeg havde feber, som han jo også havde sagt, og følte mig generelt ret sløj. Så skyndte mig at begynde på narkoen, og vil derfor være flying high fra nu af og til mandag eftermiddag.

Categories: ferie, sygdom

Please don’t hate me! » « Hvad så med os med selvmords-solbriller?!

23 Comments

 1. ehm det var da verdens bedste og meste oplagte mulighed for at få hans nummer/adresse, så du henslængt kunne have afleveret Mozartkugler (?)!! Du ved, bare som tak for hjælpen. prik prik prik. Jeg forslår du lige tager testen
  http://www.damernesmagasin.net/kan-vi-date/
  en gang til, og skifter læge ud med apoteker (tomat/tomat), og eftersom du ikke er i livsfare, kan du selv klare matematikken.

  /Helle

  Ps – er du ikke en smule nervøs ved at tage imod en mængde ikke-blandbare medikamenter fra apoteker med sidste dag? Jeg mener, der er jo ikke rigtig nogen at sagsøge hvis eksperimentet fejler. Eller måske er det hans sidste-dag-prank. Har du tænkt på det?

  • The CityGirl

   26. august 2010 — 20:49

   Ja, I know! Men han havde jo startet med at få mig helt ud af kurs ved at sige jeg havde feber og fået mig til at se mig selv i spejlet. Overvejede også at spørge hvor han så skal arbejde, men stoppede mig selv, da jeg vurderede det ville være for stalker-agtigt…

   Har taget testen igen, men synes ikke jeg kan svare hverken ja eller nej, jf. dit PS :-D For nej, havde ikke tænkt på at det kunne være hans sidste-dag-prank… Hvad nu hvis han skifter job for at slippe væk fra mig, og han nu så sit snit til at gøre det helt af med mig i Wien?! For meget konspiration? Eller bare sund skepsis? ;-)

   • Åh du har jo ret… Vent til efter Wien og tag en statusopdatering på helbred.
    Og det er selvfølgeligt også lidt svært at flirte, når man har fået at vide, man ligner én med feber. Faktisk ret dårlig stil fra hans side skulle jeg mene.
    Anyways står hans navn ikke på kvitteringen ? Du blev betjent af…. Så kan du stalke på fb.

    • The CityGirl

     26. august 2010 — 23:18

     “Du blev betjent af Ekspedient 3 Kassenr 1 kl. 17.52”

     Og bør jeg egentlig ikke tage det som en afvisning at han siger jeg ligner en med feber? Eller er det sådan noget omsorgs-pjat?

 2. Du kan sikkert altid ringe ned til apoteket og få hans navn og så stalke ham på Facebook.

 3. Sorry sorry, men hvis han selv ligesom stoppede samtalen dér og ikke selv kom med sit telefonnummer el. lign. (som jo var helt oplagt!), så sker der nok ikke så meget dér… Men jeg krydser stadig fingre for en drejning, for jeg elsker en go’ happy end :D

  Er det skræmmende, at jeg også straks tænkte på navnet på kvitteringen og Facebook?? Som om stalking er blevet det mest naturlige i verden! Hmm…

  Måske du lige hurtigt skulle ringe ned til apoteket og spørge efter ekspedient nr. 3… Så siger de helt sikkert ting som: “Nå, Morten” eller “Nå, Ole”. Så har du navnet, og når han så kommer i røret, kan du spørge, om det skal være de mørke eller de lyse Mozartkugler ;)

  ELLER! (Hold da op, hvor har jeg mange gode idéer, når det ikke drejer sig om mig selv) Måske kan man købe kuglerne i Danmark, og så kunne du lige smutte forbi med en lille pakke, inden du rejser, og inden han stopper ;)

  Glæder mig til at høre om det hele…

 4. Jeg er helt sikkert også med på, at du – hvis du kan nå det – suser forbi apotek og siger noget med, at I ikke kan blive ved med at mødes på den måde / du gerne lige vil have hans tlf så du kan aflevere Mozartkugler.

  Du MÅ gøre noget ved det! Især når du ved, at du ikke kommer til at møde ham fremover, når du er syg og skal have narko

 5. The CityGirl

  27. august 2010 — 11:36

  @Ria & Takashimaya: Kan godt se at det ville være smart at suse forbi apotek idag med Mozartkugler – altså bortset fra at jeg ikke får tid til det. Alternativt kunne jeg vel også spørge efter ham næste gang jeg er dernede? Eller holder det ikke?

 6. Jeg tror, det ville være nemmere at overvinde at gøre i dag fremfor at spørge efter ham senere. Du kunne jo evt spørge, om Mozartkuglerne er til hans kæreste og fiske lidt på den måde før du spørger til noget mere date-agtigt

  • The CityGirl

   27. august 2010 — 12:13

   Men jeg får bare ikke tid til det – skal jo direkte fra arbejde til lufthavnen…
   Måske du kan gøre det for mig? Så kan vi også teste om han kan huske mig, når du siger du kommer på vegne af hende den hostende med feber ;-)

 7. Jeg sidder også her og bliver helt desperat på dine vegne … for jeg ved jo, at apoteker-love er muligt! Altså han er vel ikke stoppet med at arbejde på apotek, så du må jo kunne finde ud af – hjemme fra Wien – hvilket apotek, han nu arbejder på? Og så er der jo ikke andet at gøre end at fise forbi med de Mozartkugler.

  Alternativt allierer du dig med en god ven i København, får vedkommende til at fise i Frelsens Chokolade eller lignende for at købe Mozartkugler, hvorefter vedkommende afleverer dem til apoteker (i dag) i en pose med dit navn og telefonnummer … og måske en hilsen om, at du er hjemme fra Wien x-dato, hvis han vil have flere … nogle gange er man vel nødt til at tage nogle lamme chancer …

  ///Nina

  • The CityGirl

   27. august 2010 — 12:16

   Ja, okay – kan jo godt se det, når nu du angiveligt kender til at apoteker-love er muligt! Men jeg får ikke tid idag. Jeg stemmer for at Takashimaya smutter forbi med Mozartkuglerne til ham og hilser fra mig!

 8. Er jeg egentligt den eneste, der synes, det der Mozartkugler lyder herre lummert? Hvad er det?

  • The CityGirl

   27. august 2010 — 16:29

   Nej… Det lyder både lummert og skummelt… Men det er noget østrigsk chokolade, så vidt jeg ved. Måske er det den østrigske version af Ferrero Rocher?

   • Jeg troede det var almindelig viden at de først blev lavet af den Salburgske konfektionsmager, Paul Fürst i 1890? Hvor han opkaldte dem efter med-bysbarnet Wolfgang A.?

    Men hvis det ikke er det, kan man læse meget mere på Wikipedia.

    Bemærk, der er ikke noget trademark på Mozartkugeln, så alle kan lave dem – så vogt Dem for efterligninger; hvis man skal have den ægte vare er der tale om Original Salzburg Mozartkugeln – som er håndlavede af Fürst-konfekthuset.

 9. Hey – hvad blev egentlig enden på hele denne sørgelige misbrugshistorie? Tog Takashimaya affære, så CG kunne få en? Eller fik hemmelig apoteker aldrig sine kugler? Og har han i det hele taget nogensinde haft nogen?

  • The CityGirl

   30. august 2010 — 16:37

   Han har i hvert fald ikke fået nogen kugler af mig. Jeg tog bare til Wien….

   • Synes godt, du kunne komme i aktion, så! Det er noget af en cliffhanger … og lidt romance er altid godt at følge på afstand.

    • The CityGirl

     30. august 2010 — 16:45

     Men jeg er jo lige landet… Skal jeg virkelig rende rundt på alle Københavns apoteker med fly-hår og mozartkugler i hånden, og lede efter ham? Det kan jo også være han er flyttet til en helt anden landsdel… Eller et helt andet land!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑