The CityGirl

Helt og aldeles ansvarsfri

Så er det første dag i resten af mit liv – i hvert fald de næste 6 uger, og specielt resten af denne uge.
For åbenbart bor jeg i en ejendom, hvor facaden skal sandblæses nærmest hvert år, og det er nu tid igen. Så derfor kan jeg fra i dag, ikke åbne mine vinduer i stuen i en hel fucking uge! Samtidig med at jeg får glæden af at have håndværkere udenfor vinduerne…

Jeg ved ikke hvordan resten af ejendommen har det, men jeg er altså ret stor fan af frisk luft, og ved ikke helt hvordan jeg skal forholde mig til at jeg skal leve uden det i i hvert fald en uge. Ja, jeg kan åbne vinduerne i soveværelset og i køkkenet – men det vil hjælpe sådan ca. nada. For der er jo vægge og ting i den dur der blokerer for at luften kan cirkulere, og selvom der er døre ind til stuen, så kommer der jo ikke noget luft derind af den grund. Jeg kan jo ikke engang lave ordentlig gennemtræk hvis jeg åbner alt. Måske var det smart design for 150 år siden, måske var det med vilje. Dunno. Faktum er, at jeg ikke kommer langt med det IRL.

Og når DMI samtidig varsler sauna-agtige tilstande i selv samme uge, så bliver man bare meget, meget træt ved tanken om at skulle leve uden luft. Burde virkelig have holdt ferie i denne uge i stedet og være taget på elg-safari så jeg slap for at dø af ilt-mangel.
På den anden side kan jeg vel erklære mig for helt og aldeles ansvarsfri i alt hvad jeg gør, da det vil være på grund af ilt-mangel, forårsaget af bestyrelsen i ejendommen…

Categories: August 2010, uventet drejning

Den Svedglinsende Pige & Apotekeren » « Du må gerne tage en drink!!!

4 Comments

 1. Lad mig anbefale en gulv- eller bordventilator.

  Det kan være du kun bruger den to gange om året, men der er den fandeme uundværlig. Også selvom den larmer.

 2. Støtter op om Mark, men umiddelbart vil jeg mene, det er en fordel, gulv- eller bordfanen larmer, da det vel kan overdøve spektaklet udenfor. Taler af erfaring.

 3. Åh, stakkel! Mine vinduer har også lige været plastikket fast, det er virkelig virkelig tyk ubehagelig luft, der kan nå at danne sig :(

  Tillige har de søde mænd valgt at klistre min døralarm-knap fast, så hvis jeg lægger røret på, står den bare og non-stop ringer.. perfekt!

 4. The CityGirl

  16. august 2010 — 23:00

  @Mark & Nina: Lyder som noget jeg måske skal se nærmere på imorgen…. altså lidt nederen…. Men tak for tippet!

  @fez: Stakkel! i lige måde! Altså.. er det overhovedet tilladt bare sådan at overtage folks ejendom på den måde? Synes det er lidt intimiderende….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑