Hvor jeg måske igår havde svært ved at forlige mig med det faktum at jeg er syg, er det intet imod hvordan jeg har haft det idag. For der findes intet som håndværkere udenfor ens vindue der virkelig kan få en til seriøst at overveje spørgsmålet “Er jeg VIRKELIG syg?!”

For når der står omkring 20 håndværkere udenfor vinduerne, kan man, om muligt, endnu mindre overskue at være syg. Bevares, jeg har haft front row seats til sandblæsning af husmur, men ville alligevel have valgt anderledes hvis jeg selv havde fået lov til at vælge.

Så efter at have konkluderet, at hver gang jeg gik ud fra soveværelset og ind i stuen, var det samtidig med at de defilerede forbi mit vindue, gad jeg ikke rigtig mere, og tog konsekvensen og rullede mit fjernsyn ind i soveværelset og barrikaderede mig derinde indtil de var færdige med dagens arbejde. Om jeg så skulle pisse ud af vinduet ville jeg ikke møde en håndværker i min stue mere i dag!

Og så ligger man inde i sit soveværelse og konstaterer, at enten er man for syg til at koncentrere sig om hvad der er i fjernsynet eller også er det virkelig ringe det der er, eftersom man konstant falder i søvn. Så har nu, udover influenza, hold i højre side af nakken.