The CityGirl

Et skridt nærmere ligusterhækken

Jeg havde overvejet det før, og jeg havde faktisk overvejet det mange gange. Men for at være ærlig, så var det lidt for voksent og for lidt rock’n’roll, så derfor var det ikke blevet til meget mere end tanken der var blevet lagt i “Husk også lige, på et tidspunkt”-bunken.

Men så kom der monsunregn over Danmark, og jeg så billeder af Lyngbyvejen der var totalt oversvømmet, og tænkte, at det jo sagtens kunne have været min lille røde bil man ville kunne se taget af på de billeder (eller man ville formentlig slet ikke have kunne set taget), for det er jo sådan noget der sker for mig normalt.

Og med tanke på, hvad den lille røde havde lavet af tricks i Sverige, måtte jeg jo gøre noget. Altså udover at få den på værksted, når jeg lige får taget mig sammen. For jeg havde jo i virkeligheden ikke et svar på spørgsmålet “Hvad helvede gør man egentlig hvis ens bil bryder sammen udenfor lands lov og ret???”. Eller mit svar havde hidtil været, at jeg måtte ringe efter en voksen aka. min far – men hvis jeg tvang mig selv til at tænke efter, så var det jo nok rimelig begrænset hvad han kunne gøre i sin egenskab af far, hvis uheldet virkelig skulle være ude.

Så da jeg vidste at jeg skulle forcere Lyngbyvejen idag for at køre ud til mine forældre og aflevere lånt brobizz (som jeg behændigt glemte!), tvang jeg mig selv til at se realiteterne i øjnene, face the music and wake up and smell the coffee: Jeg købte et Falck abonnement til bilen.

Og med et betalt Falck abonnement i indbakken, hvor jeg nu trygt både kan bryde sammen, løbe tør for benzin, punktere, ikke kunne låse min bil op og alskens andet, kørte jeg ud til forstæderne, mens jeg tænkte at jeg nu bare var kommet ét skridt tættere på ligusterhækken, og egentlig kun mangler manden, parcelhuset, de 2,4 børn og den famøse ligusterhæk for at fuldende billedet – og det er ikke en rar tanke.

Men hvis det er det jeg skal give i køb for at undgå at den lille røde bryder sammen på svensk motorvej, langt væk fra alting, så må det jo være det!

Categories: August 2010, straf

Og han skal hedde Judas! » « Den Svedglinsende Pige & Apotekeren

6 Comments

 1. Har du hørt om Dansk Autohjælp?

  • The CityGirl

   17. august 2010 — 23:29

   Erhm… jae? Men er det ikke bare det samme som Falck? At man skal have abonnement hos dem? For man kan jo også godt få hjælp af Falck uden abonnement – så koster det bare en krig og en bondegård og en god sjat…

   • Nu har jeg engang selv været bilejer i København (indtil Villy, som bilen hed, led en grufuld død på en autoophug i Sydhavnen (og jeg indkasserede en check på 1.500 kr.)) og så vidt jeg husker, så er Dansk Autohjælp en del billigere end Falck. På den anden side så har jeg jo indtil nu flere gange illustreret, at jeg ikke er den mest updatede på diverse områder … måske de var billigst i 80’erne?

    • The CityGirl

     18. august 2010 — 00:10

     Skulle vist have spurgt dig først; Du har jo virkelig fingeren på pulsen! Ostefondue og autohjælp!
     Har nu lavet et hurtigt tjek og du har faktisk ret; det jeg har betalt for er kun i DK, hvor jeg til samme pris kan få Europa med hos Dansk Autohjælp. Det må blive dem næste gang!

     Er bare glad for at jeg ikke købte “den store pakke” hos Falck med udlandet som kostede mere – og er egentlig ret sikker på at Miss Marilyn aka. Den Lille Røde ikke kommer udenfor DK før til næste år ;-)

     Ked af at høre om Villy – gruer også for den dag Miss Marilyn og jeg skal tage afsked, men det bliver forhåbentlig først om mange år! De er sgu mere end bare biler nogen gange…

 2. Genialt skrevet som en lignelse over parforholdet. Frygten for nedbrud/ afvisningen og ønsket om Falck-abonnement hvis man ikke selv vil eller kan sætte sig ind i hvordan (voksenverdens / parforholdets) motor virker. Læs det igen. Genialt. Måske bevidst eller måske ubevidst. Who cares? Det er et godt beskrevet råb fra nødlidende storbykvindes hårde trængsler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑