The CityGirl

Den hemmelige by

Nu hvor sygdom er blevet forvist med narko, kan jeg endelig få mit liv lidt tilbage på rette kurs. Og dette indbefatter eksempelvis at jeg skal til Wien på fredag. Byen jeg har aldrig har været i, og nærmest aldrig tænkt på – for man hører jo aldrig noget fra Wien! Men jeg har store forventninger. Så store at jeg sikkert bliver skuffet uanset hvad.

Jeg tror det er en slags underspillet Paris, og jeg tror jeg vil elske det.
Jeg ved stort set intet om byen eftersom Romantikeren har guidebogen. Men jeg ved at de er gode til kaffe og kage. At de laver eminente cocktails. At vejrudsigten ser nogenlunde ud. Jeg ved også hvor det ligger (til forskel fra tidligere geografi-nederlag). Og så har de en rideskole. Som er spansk.

Jeg ved de har en masse kunst og kultur, og sikkert også en masse god shopping. Så selvom jeg er overbevist om, at Wien er en by man sagtens kan tage til uden at vide hvad man skal eller vil, fordi det sikkert bugner med alskens kunst, kultur og livsnyderi, så vil jeg alligevel tage imod wiener-tips med kyshånd. Altså hvis der overhovedet er nogen der har været i den der halv-hemmelige by, som ingen taler om, og som man aldrig hører noget om.

Categories: August 2010, ferie

Hvad så med os med selvmords-solbriller?! » « Sidste nyt fra misbrugsfronten

7 Comments

 1. Er det ikke der, man spiser et eller andet Mozart chokolade?? Eller spiser man kun WIENerbrød…? HØHØHØ… :D

 2. Vi var der kun i kort tid, og det yder næppe byen retfærdighed: Wien.

  For mig var centrum en kende for pompøs, men smag og behag. Jeg er sikker på, at man kan finde listigere steder med mere tid.

 3. ellers kan du hente en gratis bog her http://bookboon.com/dk/rejse-fritid/vesteuropa/vi-tager-til-wien

  aner af gode grunde om den er god eller skidt men prisen er jo god :)

 4. The CityGirl

  25. august 2010 — 11:40

  @Ria: Og vel også wienerschnitzel, ikke at forglemme…. ;-)

  @Eric: Takker

  @Jens: Nu var det jo for at høre om der var nogen der kunne anbefale nogle ting, i stedet for bare at gøre alt det som alle andre gør, fordi vi alle render rundt med en guidebog ;-)

 5. Nå ja men nu har du så bogen så du ved hvad de andre gør – så kig i bogen og sig “jeg skal ikke se Hundertwasserhaus for det ser alle de andre” (selvom det er lidt sjovt at se …)

 6. har det præcis som dig.. aner intet andet end det med rideskolen – så glæder mig til fuld rapport når du er tilbage. ps er du blevet rask?? og holdt stilladset?? og skete der noget med ‘den lille røde’??

  • The CityGirl

   26. august 2010 — 23:16

   Jeg lover fuld Wien-rapport – og sikkert undervejs, hvis jeg kan komme til det ;-)
   Ved ikke om jeg er blevet rask (se seneste indlæg), og stilladset har holdt indtil videre (kan se at de har prøvet at tøjre det lidt mere – skide smart at gøre EFTER blæsevejr…), og den lille røde har det fint (hun lyder lidt mærkelig, men det er nok efterdønninger fra Sverige) – og hun er nu parkeret laaangt væk fra stillads mens jeg er i Wien!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑