The CityGirl

Ansvarsløs druk er den nye sort

Sådan dagen derpå, efter at have mænget sig med de rige og kendte, var det meget direkte tilbage til den virkelige verden i morges. For ikke nok med at jeg skulle cykle på arbejde i småregn, så var det akkompagneret af tømmermænd, hvilket gjorde at jeg cyklede absurd langsomt. I hvert fald føltes det som om, at turen ind til arbejde tog en evighed.

De der tømmermænd var selvfølgelig ikke kommet helt af sig selv, og hvis fair skal være fair, så var de nok rimelig berettigede. I hvert fald ville det have været et mirakel, hvis jeg var vågnet op uden tømmermænd efter at have siddet og drukket øl med Kat fra kl. 15 til 01 på Funchs Vinstue på nærmest tom mave.

Derfor var jeg også nødt til at sætte min (fulde) fod ned omkring kl. 20 og forlange noget mad, hvis ikke jeg bare skulle dingle hjem der. Hun gav sig, og jeg smuttede over for at købe noget sushi, som vi fik lov at spise derinde. Rimelig absurd at sidde og spise sushi på brun bodega, men det holdt max! Og jeg blev lidt mere ædru igen.

Og efter at have afvist ekstremt træls mand, og senere hans endnu mere trælse ven, hvor jeg tilsidst indtrængende bad ham direkte om at skride tre gange: “Please leave now!” var klokken blevet 01 og det gik op for mig at mit dekadente fashionista-liv jo ikke varede evigt, og jeg skulle tilbage til den virkelige verden idag.

Og det har i sandhed været den virkelige verden, hvor tømmermændene har krævet pizza til frokost, hvor tiden er gået mere end langsomt og hvor tanken om at ligge vandret på en sofa har været altdominerende.

Måske meget godt, at man ikke går til modeshows hver dag, så man ikke bliver grebet af en stemning og kaster sig ud i ansvarsløs druk på en højhellig onsdag.

Categories: August 2010, mode, modeuge

Det ser lovende ud » « Tanker fra front row

8 Comments

 1. Synes brun bodega lyder som en fantastisk modvægt til front row blogging! På den anden side er det meget fashionista med kroniske tømmermænd under hele modeugen. I særdeleshed i hverdagene. Du er så fashion darling!
  /Helle

 2. Skulle lige hilse og sige, at du ikke var den eneste med tømmermænd. Endte med at halte hele vejen hjem på forstuvet fod, da jeg var for nærig til taxa, så var først hjemme kl.2! Brugte så efterfølgende min sidste dag i Danmark på at se mega-dårligt tv og pakke alt for sent. Naturligvis blev dagen krydret med 1000 skrigende babyer i flyet hjem…

  – men vi spiste sushi på brun bodega! Kæft, det spiller!

  • The CityGirl

   13. august 2010 — 11:49

   Christ – næste gang så prajer jeg en taxa til dig og smider dig og nogle pengesedler i den (altså når man har været til modeuge og været dekadent – så må man godt…).

   Men tænker lidt, at man måske skulle gøre sushi og brun bodega til en tradition?

 3. Hvad sagde din nye cykel til, at du nærmest indleder jeres forhold med tømmermænd? ;)

  • The CityGirl

   13. august 2010 — 18:27

   Den tog det fint – men den havde jo også være med til fashion week, så den kunne vel ikke rigtig brokke sig… ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑