The CityGirl

Vi skal holde alletiders superferie!

Jeg er, som alle andre på denne årstid, ferie-hungrende. Men jeg ved bare ikke hvornår eller hvor jeg skal holde ferie. For mens alle andre har planlagt ferie, er tiden på en måde bare gået, og jeg har ikke fået taget mig sammen til at tage nogle beslutninger.

Og så sidder man her i juli måned, uden at vide hvornår man skal holde ferie – og har stadig svært ved at tage en beslutning. Bevares, jeg kunne bare gå på ferie på mandag (med lidt hurtige vagtplansændringer…) og så kunne jeg sidde her i København mens alle andre er ude i den store verden. Men det gider jeg jo ikke.

Jeg vil jo ikke bruge dyrebare, hårdt optjente feriedage på bare at sidde og lave ingenting, alternativt tage op i sommerhuset til mine forældre og spille Ludo. Det er bare ikke my kind of vacation. Jeg vil lave noget – bare et eller andet! Et roadtrip til Sverige, en smuttur til Berlin, kunne sågar tage til takke med noget Jylland. Man skal jo bare flytte sig fra A til B sammen med nogen. Større er kriterierne vel egentlig ikke, og sværere burde det ikke være.

Men når man ikke har nogen at flytte sig fra A til B med, fordi man har været for langsom til at få fingeren ud, så bliver det lidt svært – og så hælder jeg faktisk mest til ikke at holde noget decideret sommerferie i år, og spilde de dyrebare, hårdt optjente feriedage. Men så på den anden side, så trænger jeg jo også til en ordentlig pause…

Havde faktisk aldrig troet, at ferie skulle blive et problem for mig.
For jeg er bare lidt med Mads’ far, Arno, når han siger: “Nix! Her har man slidt og slæbt i et helt år! Så skal man sørme også have noget ud af det! Vi skal holde alletiders superferie!”

Categories: ferie

Godmorgen, det er Færdselspolitiet » « Dating – the old fashioned way

4 Comments

 1. Jeg holdt engang en uges ferie i Kbh og det var alletiders. Vejret var ca som det er nu, og lige pludselig havde jeg tid til at gøre alle de ting i Kbh jeg normalt ikke har tid til. Det var en superferie!

  Men generelt er jeg faktisk nok mest til at holde ferie om efteråret, hvor man virkelig trænger til at opleve noget andet end mørke, kulde og arbejde

  • The CityGirl

   8. juli 2010 — 10:56

   Ja, jeg elsker også Kbh om sommeren (når det rent faktisk er sommer…) – men det er bare sjovere hvis der er nogen hjemme man kan være sammen med..

   Og er også helt klart mest til at holde ferie, når alle andre er på arbejde – men derfor kan man jo stadig godt tage en uge eller to i solen… ;-)

 2. Hvad med en egoisttur til en fed storby hvor du bare er dig selv, læser nogle gode bøger i solen på en cafe?
  Det er jo næsten helt helt terapeutisk :-)

  • The CityGirl

   8. juli 2010 — 16:29

   Jae, men det kunne jeg jo også bare blive hjemme og gøre i Kbh ;-)
   Synes bare det er hyggeligere at have nogen at dele oplevelserne med hvis man rejser ud…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑