The CityGirl

Once you pop you can’t stop

Først var det bare en ting jeg gjorde når jeg skulle ud og flyve. Så blev det en ting jeg gjorde når jeg skulle forkæle mig selv herhjemme. Så blev det til flere gange om ugen, og nu er det næsten blevet en hverdagsting.

Jeg ved ikke hvor det kommer fra, men jeg har nu fået opbygget et solidt narkotisk forhold til chips – og ikke bare alle slags, men helt specifikt Pringles Sourcream & Onion. Den chipssmag som jeg aldrig har kunne lide, og faktisk har hadet på lige fod med remoulade og laks. Nu kan jeg ikke få nok, og jeg er begyndt at blive bekymret for mig selv, for det er ret sært at kvinden der aldrig rigtig har spist chips pludselig er gået seriøst ombord i det.

Og jeg synes det er betænkeligt, at jeg i virkeligheden mere går i 7Eleven for at købe Pringles end for at købe smøger – og at jeg næsten kan bryde ud i sang foran chipshylden, når jeg ser mit narko:

Categories: agurketid

Uklar i spyttet » « Bye bye virtuelle mænd

8 Comments

 1. haha, jeg har et farligt afhængighedsforhold til salt ‘n pepper varianten… Er dog kommet ud på den anden side af rehab, så det er ved at være længe siden grønthandleren sidst har haft besøg af mig :)

  • The CityGirl

   28. juli 2010 — 11:04

   Så man kan godt komme ud af afhængigheden?! Fandme godt at høre, for det bliver lidt dyrt i længden når man altid lige skal have en gang sourcream & onion med ud af butikken ;-)

 2. uhm pringels.. nu får jeg lyst til chips.

 3. Hmm, da jeg læste den overskrift hurtigt første gang, læste jeg “Once you poop you cant stop”..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑