The CityGirl

Offer for børne-charmeoffensiv

Jeg hader min lejlighed i disse hedebølge-dage, for man kan bare ikke være på god fod med et sted der får en til at svede selvom man står stille. Eller ligger stille. Så selvom jeg prøver at holde bevægelserne på et minimum, ligner jeg stadig en der lige har løbet en halvmarathon.

Så lørdag kørte jeg i sommerhus, for at blive luftet og måske få læst lidt i en bog. Men skæbnen ville det anderledes, da der var små børn tilstede. Nærmere specifikt min ene lille niece, som gjorde alt for at charme sin moster – som tilsidst overgav sig.


Efter lidt for meget nærkontakt med børn, og ikke mindst børnesavl (på solbriller og bøger), kørte jeg tilbage til byen, hvor Oraklet heldigvis kunne hjælpe med lidt akklimatisering. Så kl. 23 mødtes vi dekadent på Kaffesalonen til et glas køligt hvidvin – som blev til lidt mere. Og bedst som vi lige var kommet i stemning og sprunget ud i en hel flaske vin, lukkede stedet. Men da vi ikke var indstillet på hverken at tage hjem, eller efterlade de dyre dråber, tog vi en rask beslutning og smed flasken i tasken og huggede to vinglas.

Med tyvekosterne i tasken cyklede vi op til Skt. Hans Torv, hvor vi satte os og var ung med de unge – men på den ordentlige måde, med rigtige vinglas. For helt unge er vi alligevel ikke – og også derfor var det heller ikke os der lukkede festen. Men man de rigtig cool skrider vel også mens festen er på sit højeste?

Selvom det ikke var os der lukkede og slukkede, kunne jeg alligevel godt mærke at klokken var blevet omkring fire før jeg kom i seng. På den anden side er jeg på en måde blevet så vant til at vågne op med tømmermænd i disse dage, at det bare lignede enhver anden morgen. Så jeg var på en måde glad for, at tømmermændene idag var lidt rigtige, og det ikke bare var almindelig dehydrering.

Men da lejligheden heller ikke var samarbejdsvillig idag, kørte jeg nordpå endnu engang – og endnu engang var der dømt børn, nu blot med den anden lille niece. Og den anden lille niece skulle også storcharme – og fasteren faldt tilsidst for det. Den lille linselus formåede endda næsten at tage billeder af sig selv:


Havde ikke helt set det komme, at jeg skulle holde børne-weekend, og oven i købet blive stor-charmet af begge niecer. Det er lidt et skråplan når man ikke bare kan sidde og stirre olmt på børn, som man jo altid bare bør gøre.

Categories: weekend

Smidt af i Værløse » « Wir fahren nach Berlin!

3 Comments

 1. Det er en naturlov at niecer skal forsøge at charmere onkler, mostre og fastre. Indtil de bliver 4 år er det deres eneste formål med livet, så går de over i plage-alderen hvor de vil prøve at få dig til at give is, en tur på bakken eller lign.

  Nej det er meget rart at blive charmeret af de små størrelser synes du ikke? Især fordi du altid kan sende barnet retur når det lugter eller græder højt.

  mvh en onkel til 3

  • The CityGirl

   12. juli 2010 — 18:02

   Det er i hvert fald meget svært at stå for, når de er helt vilde med en – og som du siger; det bedste er at man sender det retur når det bliver for irriterende! :-)

 2. den slags charmeoffensiv har indtil betydet at du kunne havde set mig sove i telt med en nevø – klappe en hest med 2 stk gulerødder i hånden – slæbe en træt 4 årig op af trappen efter en tur i zoo mv. Alt sammen gjort med et smil på læben for hvad gør man ikke for de kære små :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑