The CityGirl

Når naturen tager overhånd

Det kan godt være at det er mandag imorgen, men egentlig gør det ikke så meget. Jeg er nemlig ret glad for at være sådan rigtig tilbage i København, for det der forstads-natur tog vist lige en smule for meget overhånd til sidst.

Ser det klart som et faresignal, når jeg begynder at diskutere villavejens problemer, og kaster mig ud i en større diskussion om myrer, og en endnu større research på hvor mange de egentlig er i sådan et myresamfund på en terrasse.

Helt opildnet af situationen så jeg for mig, at der kravlede millioner af myrer rundt under terrassen som bare gjorde klar til at bære hus og have et andet sted hen. Måske har jeg set for mange Disney film, måske var jeg for længe derude – men når samtale-emnerne er have (herunder en milliard ting som beskæring af buske, høns, vanding, dræbersnegle, skvalderkål osv osv), græsslåening, hvor meget naboerne larmer, hvem der mon har købt nabohuset (og ikke mindst hvor meget det er blevet solgt for!) og myrer, så virkede myrer bare som det mest vindende emne.

Skuffet måtte jeg konkludere at sådan nogle havemyrer kun består af 5-10.000 i et enkelt samfund, og at man skal helt til Sydamerika før de åbenbart er i millionklassen. Men så sagde min far at der også var et myrebo på den anden side af huset og et par stykker mere, og straks havde jeg gang i konspirationsteorierne igen – men så var det lidt som om mine forældre havde opgivet mig, og var rykket videre til endnu et villa-emne.
Jeg prøvede jo ellers bare at møde dem på villavejen og tale om hvad der interesserer forstadsfolket.

Så det er meget rart at være tilbage i sin safe zone, hvor man er nogenlunde sikker på, at man ikke pludselig finder sig selv i en samtale om myrer eller andet natur-stads.
(Men hvis der er nogen der mangler information om myrer, så er jeg ret opdateret på emnet…)

Categories: agurketid

Mænd vs. Bowling » « Lige lidt for meget natur

2 Comments

 1. Jeg bliver også altid så glad, når jeg vender tilbage til min safe-zone aka lejlighed i Kbh. Haver er skønne om sommeren, men der er altså heldigvis næsten aldrig nogen kryb i lejligheder (med mindre de ligger i kælderen, så kan der være nogle store nogle af slagsen). Hverken myrer eller det, der er værre. Si’r dog straks til, hvis jeg nogensinde støder på en myrerfarm og har brug for akut hjælp.

  /Cathrine

  • The CityGirl

   5. juli 2010 — 14:15

   Ja, specielt det at kunne sidde ned uden at der hele tiden er noget der kravler over ens fødder eller på benene – eller sådan føles det i hvert fald det meste af tiden ude i naturen…
   Og du råber bare op, hvis myrerne kommer! ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑