The CityGirl

Lige lidt for meget natur

Jeg fortsatte min mini-ferie i forstæderne idag. Det var ikke planlagt, men da jeg vågnede op i formiddags og var lidt for lummer-svedig magtede jeg ikke min lejlighed. Der er så lige så lummert bag ligusterhækken som i København. Men nu var jeg her jo, og så kunne jeg jo lige så godt blive.

Så efter at have slået tiden ihjel med at være i Irma og blive skældt ud af sur gammel snobbet mand, som ikke kunne finde gedeosten i køledisken, og fortørnet svarede “Det er jo ikke Fakta, det her!”, efter jeg havde foreslået ham at den måske var udsolgt, og efter at have sorteret mine cd’er i bilen og stillet mig selv eksistentielle spørgsmål som “Kommer jeg egentlig nogensinde til at høre denne her Blondie cd?” og “Gad vide om de stadig laver Absolute-cderne, og hvad er der egentlig på Absolute Music 23?”, følte jeg, at jeg havde lavet nok arbejde idag. Jeg havde jo endda også læst søndags-Politiken, og hidset mig helt vildt op over interview med Kurt Westergaard – hvilket mine forældre ikke rigtig tog notits af, og åbenbart ikke gad diskutere.

Så jeg lagde mig ud på græsplænen for at se om temperaturen ved jorden var en smule mere til at holde ud, og læse lidt. Og i ganske vanlig pensionist-stil fik jeg læst ti sider og faldt så i søvn. Jeg nåede faktisk også at drømme ganske mange ting, men der var alligevel nogle lyde der var lidt for mærkelige, så jeg tvang mig selv til at åbne øjnene og kigge til venstre, hvor der stod tre høns og iagttog mig.

Nu er det ikke fordi det kommer bag på mig at mine forældre har høns, men det kom alligevel bag på mig at vågne op til høns der stod helt up close mindre end en meter fra mig. Og hvis bare de kunne have holdt deres kæft så man kunne have fået sin pensionist-lur, men åbenbart skal de kommentere på alt hvad de ser. Møghøns!

Lige lidt for meget natur, når man bliver vækket af høns.

Categories: agurketid

Når naturen tager overhånd » « Agurkerne er valgfri

2 Comments

  1. Ha, ha, ha! Troede ikke, jeg skulle komme til at grine på denne søndag, hvor en mia. børn og en mia. voksne (som er fan af børn) har valgt at holde gadefest foran min lejlighed… Tak for det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑