The CityGirl

Kussetryk & Cockerwear

Hvis man havde troet, at man kunne slappe af efter det første døgn i sommerhuset, så tog man gevaldig fejl. For lørdag kom der nye forsyninger af mennesker deroppe, så derfor var der jo ikke ande at gøre, end at tage sig sammen og springe ud i alkoholen igen. For man skal jo ikke være en tøs!

Og således fik vi om muligt overskredet Sundhedsstyrelsens alkoholgrænse endnu mere end aftenen før, mens vi fik gennemgået mulige forretnings-idéer at blive rige på.

Vi var omkring at genopfinde Astrid Lindgren universet som voksne, og fandt svar på spørgsmålene:
– Hvor er Emil nu? Har han fået Ritalin?
– Driver Annika en massageklinik i kælderen på den pæne villa-vej?
– Er Tommy sprunget ud som bøsse, eller er han bleve revisor?
– Sidder Karlsson på Taget i en et-værelses i Sydhavnen og downloader børneporno?
– Er Pippi blevet tilpasset eller har kommunen opgivet hende?
– Er Ronja Røverdatter ikke bare blevet en hidsig politiker på den yderste venstrefløj?
– Og hvor er det nu Vimmerby passer ind i hele det her?

Vi blev enige om, at der var penge i lortet, og tilfredse med den første forretningsplan slappede vi af med et par mojitos, tørrede kussetryk af efter den menstruerende cockerspaniel, der var med på turen, og truede med at sende hende til Femø hvis ikke hun stoppede med de der kussetryk på sofaen.

Og har man sagt Femø og kussetryk, må man nødvendigvis også sige så meget andet, og pludselig opstod næste forretningsidé om at strikke cardigans af cockerspaniel-hår, og dermed opstod konceptet Cocker-wear, som viste sig at være den bedste forretningsidé til dags dato med uendelige muligheder for udvidelse!

Idéen blev vedtaget, og for at slå det helt fast, fejrede vi med et par cubanske Cohiba cigarer. Og så var klokken pludselig kvart i otte om morgenen og meget lyst.

Det kan godt være, at vi bliver stinkende rige på vores forretningsplaner, men det er ikke helt uden omkostninger at holde sådan en arbejdsweekend, så næste gang tror jeg, at vi må indlægge lidt flere (og længere) sovepauser.

Categories: sommerhus

Alletiders superferie uden overblik » « Fanget i Kandis-land

9 Comments

 1. Er det nu jeg skal sige at jeg har hørt om mennesker der i fuldt alvor strikker af spundet hundehår…

  Som inkarneret antihundemenneske kan jeg kun sige EEEEEEEEEEEWWWWW!!!

  ps. lyder ellers festligt!

  • The CityGirl

   26. juli 2010 — 00:42

   Det udsprang faktisk af en historie en af pigerne fortalte om at hun havde mødt en der malende beskrev hvordan hun nogen gange bare lige strikkede en hue af hunde-hår…
   Og så var det jo oplagt at kigge over på hunden der var med i sommerhus og tænke “Tjae.. lad os tjene penge på det! Det bliver det nye sort!”

   PS. Det var meget, meget festligt ;-)

   • Haha – ligesom hende der i Farmerdating, der lavede nøgleringe, men af menneskehår! Bondemand blev helt mundlam, da han fik gave fra hende – kunne jeg godt forstå. Det blev ikke dem…

 2. Da jeg så overskriften, troede jeg først, at I havde spillet Scrabble igen. ;-)

  Egentlig meget sjov tanke med Pippi og de andre som voksne. :) Kommunen har helt sikkert været nødt til at opgive Pippi, i al fald så længe det var Pruselusken, der havde opgaven. ;-)
  Og Emil har sikkert snittet mange tusinde træmænd nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑