The CityGirl

Godmorgen, det er Færdselspolitiet

Når min dørtelefon ringer, tager jeg den aldrig – kun hvis jeg venter gæster. For når man de første 100 gange spæner hen til den mens man tænker “Hvem mon lige vil besøge mig?” og efterfølgende hører et “Reklamer” så lærer man alligevel lidt hurtigt at ignorere den der dørtelefon.

Men i morges ringede den helt utrolig insisterende på, og helt utrolig mange gange. Først ignorerede jeg den, ikke mindst fordi jeg stod i badet – men da jeg var færdig med badet, og den stadig ringede overgav jeg mig; så insisterende plejer reklamer alligevel ikke at være.

– Ja?
– Godmorgen, det er Færdselspolitiet, svarede en stemme kækt tilbage
– Øhhh…. hej?
– Du ejer den lille røde Suzuki der holder nede på gaden, ikk?
– Øhhh…. ja?
– [Naboen] kan ikke komme ud, så du bliver nødt til at gå ned og flytte den.
– Øhhh…. okay. Men jeg er lige kommet ud af badet, så der går lige et par minutter.. – er det okay?
– Jaja. Bare tag den med ro! grinede den kække politimand tilbage.

Mig nøgen og halvvåd i sprint gennem lejligheden, kaste noget tøj på kroppen, mens jeg prøvede at gennemskue hvad der egentlig foregik her. Om jeg holdt ulovligt, hvilket jeg ikke mente, om det var håndværkerne på den anden side af gaden, hvorfor jeg skulle fortælle politimanden at jeg lige var kommet ud af badet, om det var en joke – men på den anden side, så er det jo kun politiet der kan slå mig op på nummerplade…

Nede på gaden var der hverken færdselspoliti eller andre at se noget sted. Bilen holdt der stadig, og den havde ikke fået nogen bøde. Så jeg flyttede den, mens jeg spejdede efter den kække færdselsbetjent, og undrede mig ekstremt meget over hvad der egentlig skete.

Skeptisk vendte jeg tilbage til lejligheden, uden at have gennemskuet hvad der egentlig var sket, og da jeg kom ned på gaden igen lidt senere for at cykle på arbejde, var den kække færdselsbetjent stadig ikke at se noget sted, ej heller nogen andre.

Det kan godt være, at man vågner ret hurtigt, når man har politiet i røret om morgenen, og på en måde ville det være sejt hvis de startede en morgenvækningsservice for sådanne autoritetstro b-mennesker, som jeg – så ville jeg virkelig føle at jeg fik noget for mine skattekroner! Men når man ikke har bestilt morgenvækning og den bare kommer af sig selv, på en lidt sær måde, så er det svært ikke at være skeptisk overfor hvad der egentlig udspillede sig her til morgen.

Categories: uventet drejning

Wir fahren nach Berlin! » « Vi skal holde alletiders superferie!

4 Comments

 1. Åh ja, det med reklamebudene kender jeg godt. Sådan var det også, der hvor jeg boede før. Og man lærer også, at budet ikke prøver en enkelt lejlighed ad gangen – han ringer på hos hele opgangen på én gang. Så hvis man endelig gik hen og åbnede, var der alligevel som regel en anden, der allerede havde gjort det.

  I en periode havde Forbruger-Kontakt et bud, som kom konsekvent hver lørdag morgen klokken 8-agtigt. På den tid af døgnet var der sgu ingen, der var vågne i den opgang. Men han gav ikke op, han blev ved og ved med at ringe på, indtil nogen åbnede. Der lærte jeg at tage låget af telefonholderen og løsne den ene ledning til summeren, inden jeg gik i seng – SÅ var der nattero. :P

  Btw, hvad ville der egentlig være sket, hvis stemmen havde sagt NEJ til “Men jeg er lige kommet ud af badet, så der går lige et par minutter.. – er det okay?” ? Kodak Moment med CG iført badehåndklæde, eller bare ballade? ;-)

  • The CityGirl

   8. juli 2010 — 23:31

   Egentlig var det jo ikke oplæg til diskussion at jeg sagde der lige gik et par minutter, så der ville ikke være sket så meget mere. Det var vel egentlig bare en sær form for service-information…. ;-)

 2. heh! Ja man bliver altid sådan lidt “åh pis! åh pis! åh pis!” når politiet lige vil snakke med én, så det ville sikkert være førsteklasses-morgenvækning. -Hvis man altså ikke dør af stress, en mandag morgen på grund af det.
  Har da selv haft et lettere hjerteanfald, en gang hvor to middelaldrende mænd påstod at de kom fra kriminalpolitiet, med fremvisning af fessen skilt på læderlap som dokumentation.

  • The CityGirl

   9. juli 2010 — 11:47

   Du har ret; faren for at dø af akut stress mandag morgen grundet sådan en vækning er måske alligevel for stor ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑