The CityGirl

Et højt lufttryk væk fra at blive uselvisk

Det er som om luft og blæst fornægter eksistensen af min lejlighed. Med alle vinduer åbne, og op til flere sommerbriser udenfor, er der stadig ikke en vind der rører sig i min lejlighed. Det er bare helt stillestående og sved-fremkaldende.

Jeg er træt af at svede, og så kan nok så mange sundheds-mennesker galpe op om at det er sundt og man kommer af med affaldsstofferne og pis i den dur. Men jeg har nu aldrig haft særlig meget imod mine affaldsstoffer, vi har faktisk haft det ganske fint sammen, og jeg har aldrig haft trang til at kaste mig ud i sådan en marathon-svede-tur som disse dage tvinger en til.

Og udover at affaldsstofferne forlader mig helt sundhedsagtigt, så er det jo ikke fordi der kommer særlig mange nye ind. For når det er så varmt, så det nærmest er hedebølge, så er det jo sunde ting som vand, frugt og lette snacks man har lyst til – og ikke så meget kaffe, smøger og chokolade.

Så jeg er, modvilligt, ganske sund i denne tid – og det huer mig ikke. Det går jo lidt imod min livsfilosofi om at synde så meget som muligt. Næste skridt bliver vel at jeg begynder at gøre uselviske gode gerninger – jeg håber at der kommer lidt luft i lejligheden og til min hjerne inden jeg når så langt ud!

Categories: agurketid

Liste-liv V: Midt i en agurketid » « Smidt af i Værløse

2 Comments

  1. Det kan anbefales at køle din krop med masser af dejlige svale og alkoholiske drikkevarer – det er både kølende OG fylder din krop med alle mulige dårlige ting! :)

    • The CityGirl

      12. juli 2010 — 21:21

      Det har du så evigt ret i – men når man ikke har ferie endnu, så går det nok ikke at sidde og drikke svale, alkoholiske drikke hele dagen… Jeg har ikke tjekket med min chef, men jeg antager at det er sådan…. ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑