The CityGirl

Dating – the old fashioned way

Jeg prøver virkelig at være open minded og se positivt på de der virtuelle mænd. Men de gør det jo ikke nemt for mig! Og hvad er der nu galt i at ville gøre det på den gammeldags måde, hvor man lige udveksler et par mails inden man mødes? Kan sgu da ikke overskue at mødes med dem kun ud fra deres profil, som de åbenbart vil.

Jeg giver point for, at de friskt starter ud med at skrive “Hej smukke, skal vi mødes til en kop kaffe?” – men sidder også lidt i en angst-fosterstilling og har lyst til at råbe til dem, at nu slapper de lige aus!

Så da jeg tøvende svarede, at det da godt kunne være vi skulle drikke kaffe, svarede han fluks at vi da skulle gøre det næste dag kl. 18-19 stykker, hvilket naturligvis fik mig til at slå hælene endnu mere i. Det resulterede i, at han skrev at han godt kunne følge mig, og at det bare var fordi hans profil udløb næste dag. Næste dag fik jeg ny besked fra ham om at han nu havde forlænget den – kun for min skyld. Kan du sige præstationsangst eller skal jeg klappe det for dig?
Selvom jeg har ham mistænkt for bare at slynge det ud som score-trick, så føler jeg alligevel et sært pres for at jeg nu skal på date med ham.

Samme problematik om at mødes asap blev yderligere problematiseret af en anden fyr, som nærmest begyndte en regulær diskussion om hvad der var bedst; at maile sammen først eller bare mødes med det samme, hvilket han selvfølgelig hældte til. Og når jeg ligefrem skal diskutere det med de her mænd, så gider jeg ikke – så tilsidst svarede jeg ham ikke. Syntes simpelthen det var for åndssvagt at diskutere – og så med en mand, som alligevel var dømt ude på forhånd da han var lidt for gammel til mig, og ikke mindst dømt ude når han ikke havde profilbillede på, og ikke  kunne sende mig et normalt billede. Fik et yderst opstillet et, der lignede noget der skulle bruges i noget PR-materiale, og så et hvor man ikke kunne se ham, fordi det var mørkt. Flot!

Så jeg kan ikke lade være med at sidde tilbage med en sær opgivenhed og bare tænke “Hvad er der nu galt med den gammeldags måde? Altså den hvor man lige mailer lidt og finder ud af om han har et sært forhold til sin kaktus eller har for mange moderbindinger inden man spilder sin tid på at mødes?”

Categories: dating

Vi skal holde alletiders superferie! » « Kvindehade-liste #1

11 Comments

 1. “Selvom jeg har ham mistænkt for bare at slynge det ud som score-trick, så føler jeg alligevel et sært pres for at jeg nu skal på date med ham.”

  Eller bare dække hans udgifter til to dages medlemskab? ;-)

 2. Når man mailer sammen for lyn hurtugt et billede/forestilling af hvordan den ander som person. Den forestilling er med stor sandsynlighed forker. Nogle gange bliver man positivt overrasket, andre gange negativt og nogle gange bare overrasket.

  jeg har datet en hel del på nettet og fandt ud af at den bedste måde for mig var at mødes med det samme til en times gåtur i Konges have (den har jeg gået tyndt:))
  Der var en del dårlige dates, men en time er lige til at klare og jeg har været på en del gode dates. Det er min store overbevisning at man simpelthen er nødt til at springe ud i de dates uden at tænke så meget over det, uden at skrive så meget og mærke om der er kemi. Det lurer du aldrig via mails..

  Som bonus info kan jeg fortælle, at jeg skal giftes om 3 uger med min mand som jeg mødte på nettet og som jeg ikke rigtig skrev med før vi var den berømte travetur i parken..:)

  • Det lyder som en urban legend!
   /Helle

  • The CityGirl

   7. juli 2010 — 16:24

   Nu er det ikke fordi jeg vil skrive lange romaner af mail korrespondancer – men bare lige få afstemt et par ting og vejre stemningen. Og så vil jeg altså holde fast ved min kæphest; hvis ikke man kan give et godt indtryk af sig selv skriftligt, så skal man altså lade være med at oprette sig i et skriftlig medie!

   Men når det så er sagt, så er jeg helt klart til at mødes hurtigt – jeg kan bare ikke gøre det kun ud fra en profil og et billede. Det er lidt det samme som når man er i byen, og man starter en samtale ud med “Skal vi knalde?” – uden at have sagt noget andet først. Så jeg vil bare gerne lige kommunikere en lille smule før jeg går tur i Kongens Have ;-)

   Men tillykke med at det er lykkedes for dig – håber du får et fab bryllup, og at vejret holder! :-)

   • Sorry kom vist til at lyde lidt for “bedrevidende”, Det var ikke meningen. Og jeg giver dig helt ret i, at lidt skriverier frem og tilbage er god ting.

   • Kunne heller ikke forestille mig at kommentaren “ska’ vi knalde” eller netdating-varianten: “Hej smukke ;-) Ska’ vi mødes” virker særlig tit -eller for den sags skyld, hos en, jeg faktisk havde lyst til at lære at kende.

    Og derfor er det vel fair nok, at ville være sikker på at der fakkkertalt gemmer sig en potentiel kæreste, bag en mere eller mindre tilfældig netdating-profil. På den anden side -Så skal man nok heller ikke spilde al for meget tid på at lære folk at kende, den vej. I hvert fald siger egen erfaring (eller måske bare korttidshukommelsen) at man alligevel skal starte forfra, med at lære hinanden at kende, når man mødes irl.

   • The CityGirl

    7. juli 2010 — 22:31

    Synes ikke du lød bedrevidende, og det er sgu meget rart med solskinshistorierne, når man bare er én dårlig mand væk fra at blive bitter ;-)

    Men er som sagt bare til at der bare har været en lille smule kommunikation så man kan fornemme hvem der sidder bag profilen, og om der sidder en bag, som gerne vil mere end bare at knalde – som Wollin også skriver ;-)

    Jeg tror vi er enige – og jeg synes det er SKØNT at du har fundet en og at du skal giftes lige om lidt! Det er altid rart at kende til en urban myth på første hånd ;-)

 3. Jeg har faktisk også mødt min mand på nettet. Og vi skrev MEGET sammen inden! Jeg skulle nemlig ikke være kæreste med én fra nettet… troede jeg :)

  Jeg synes, det er fornuftigt at skrive bare lidt sammen først. Det er også en test på seriøsitet… mænd på dating-sites skriver ofte til ALLE, så de useriøse vil falde fra, når man kræver lidt af dem ;)
  Men jeg tror også, man skal passe på med at basere alt på det skrevne. Man kan hurtigt blive meget kritisk, vende og dreje hvert et ord for så til sidst at kaste manden for løverne, fordi han er dårlig til at stave, skriver knus med z el. lign. (uh, jeg hader “knuzzz”!)
  Så skriv lidt frem og tilbage og spring så ud i at mødes :)

  • The CityGirl

   9. juli 2010 — 11:46

   Ja, også det med at teste hvor seriøse de er – men jeg sorterer altså mænd fra der skriver både knus og knuzz… Kan ikke ha’ når gran-voksne mænd skriver sådan noget tøse-sms-sprog… I’m sorry, men lige dét kan jeg ikke, og der er jeg benhård ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑