The CityGirl

Bye bye virtuelle mænd

Så udløb datingprofilerne, og jeg er ikke den der har løbet forrest med dankortet for at få dem forlænget. De er ganske inaktive, og jeg kan ikke finde ud af om jeg skal forlænge dem. Måske burde man, så man kan komme i kontakt med endnu flere idiotiske mænd, der bare pisser en af. Måske burde man lade være, og bare krydse online-dating af listen, og komme videre.
Jeg kan ikke helt finde ud af det.

Jeg synes bare ikke det har været det, som jeg troede – men måske har jeg været for passiv, måske har jeg for meget fremme i skoene, måske har jeg haft den forkerte profiltekst – eller måske er de virtuelle mænd bare lige så træls som dem IRL. Interessen er bare ikke blevet vakt, hvilket er lidt pudsigt eftersom det meste online-halløj plejer at fange min interesse – om ikke andet for sjovs skyld.

Men jeg bliver bare lidt træt når jeg skal sidde og se på kiksede mænd der plastrer alt til med smileyer, ligesom jeg ikke orker de angiveligt perfekte mænd med deres angiveligt perfekte liv – og jeg gider ikke høre om mænds børn, for jeg skal ikke være papmor!

Måske er jeg for hård, måske har jeg sat barren for højt, måske skal man bare ikke oprette datingprofiler om sommeren når alle er ude at rejse.

Måske skal jeg bare betale den fartbøde fra mit eventyr i forstæderne, og komme videre med mit liv – og gå tilbage til den gamle ordning hvor vi satser på at ham drømmemanden ved hvor jeg bor, og bare ringer på døren.

Categories: dating

Once you pop you can’t stop » « Alletiders superferie uden overblik

14 Comments

 1. Kære Citygirl
  Mist ikke modet. De gode mænd findes derude. Måske er dine søge kriterier for snævre. Det er svært at vide. Det er nok meget godt at tage en pause fra online livet og vende blikket mod IRL verdenen. Jeg forstår dog ikke helt det med at drømmemanden ved hvor du bor. Hvor har han fået den viden fra?

  • The CityGirl

   27. juli 2010 — 22:33

   Ja, det er nok mine snævre kriterier som at finde en jævnaldrende mand indenfor normalen der har gjort det..

   Og det med drømmemanden, så skal du nok lægge lidt ironi mellem linierne – ment på den måde, at hvis han er drømmemanden må han jo bestemt vide hvor jeg bor!

 2. Datingverdenen er speciel – også som mand. Jeg har personligt hjemsøgt de forskellige datingsider, men da jeg gennemgik min profiltekst for gud-ved-hvilken-gang og tilrettede kommaer så teksten gav LIGEPRÆCIS det indtryk den skulle gav jeg op…. En stor gang præstationsangst – ham den perfekte fyr med det vilde job, der kun festrøg og hvis største synd her i verden var at være liiiidt for følsom – hvornår var det lige jeg var blevet til ham? Og eftersom der ikke er nogen der gider høre på “… Og desuden bliver jeg ENORMT plat når jeg bliver fuld …” som fejl nr. 500 valgte jeg, at slette skidtet, tage en pude i ryggen, de unge mødre på kassen (fejl nr. 501) – og stille acceptere, at måske skal jeg bare vente stille og roligt på den næste runde fødselsdag, og se om de 9 år til jeg når 40 ændrer mig til det jeg troede 30 år ville… Kan man overleve 9 år i cølibat?

  • The CityGirl

   28. juli 2010 — 11:01

   Haha! Ja, det er jo præcis det!
   Og jeg ved ikke om man kan overleve 9 år i cølibat – håber hverken du eller jeg finder ud af det. Personligt vil jeg næsten hellere dø… ;-)

   • Døden virker ligepludselig ikke så skræmmende, alternativet – men i aften er der jo BÅDE singleliv og de unge mødre, som begge skal ses med nedrullede gardiner.

    Hvordan ville den omkringliggende verden ikke reagere, når en diskussion, om det skal være trækul eller briketter, til at lave den vildeste ølmarinerede cuvettesteg på grillen overgik til en samtale om de unge mødre? Min vidunderligt dekadente facade ville jo ramle sammen hurtigere end man kan sige “Fuck n´on tits på hende der side 9” … Det er åbenbart ikke kun på dating.dk der eksisterer selvfede personligheder – jeg er lige her :\

    • The CityGirl

     29. juli 2010 — 13:36

     Jeg ville til enhver tid vælge DUM fremfor webergrill; webergrillen kan jo kun bruges få dage om året her i DK ;-)

     • Nejnej, den kan bruges hele året – lavede den onde steg til nytår, og jo, man føler sig dum bukket over en gril i -10, og nej der er ikke nogen der gider stå, og drikke øl med en imens, og ja, DUM er fantastisk :)

 3. Jeg lavede også en kort genvisit på et af de mere “seriøse” datingsites for et par uger siden. Intet havde ændret sig. Jeg dømmer kandidaterne på overfladiske ting som billede (han har fx skjorte på – jeg vil gerne have en der er mindre stram i betrækket), for mange romantiske linjer i profilteksten (det lyder plat og jeg vil jo helst undgå at brække mig mens jeg dater) og derudover er profilbilleder taget i et spejl et absolut nogo. I den virkelige verden kan det være at manden med skjorten er lige ham jeg skal have…

  Jeg tror det er godt at tænke over hvad man er ude efter i en mand og stille nogle krav, men lidt fleksibilitet skader nok heller ikke…

  • The CityGirl

   28. juli 2010 — 11:02

   Synes selv jeg er meget fleksibel – men jeg mener også (som jeg også har skrevet et par gange før) at hvis man stiller op i sådan et medie, så er det også på de præmisser, og så må man finde sig i at blive dømt ude på smileys og dårlige billeder taget i spejlet. Vi er sikkert også blevet dømt ude på diverse ting ;-)

   • @Astrid og CG:
    Jeg forstår jer ikke. Jeg forstår jer virkelig ikke…

    I får det til at lyde som om, I dybest set slet ikke er interesserede i at møde nogen mænd, men at det snarere er et mål i sig selv at finde en eller anden grund til at dømme så mange som muligt ude på forhånd – om det så skal være en helt vildt dårlig grund, som at profilbilledet er taget i et spejl. Men hvorfor hulen er I så overhovedet på et datingsite?

    Tænk på, at når I siger, at man(d) må finde sig i at blive dømt ude på smileys og spejlbilleder, så er det ikke kun manden, der skal “finde sig i” at blive dømt ude – I dømmer samtidig jer selv ude for denne mands vedkommende. CG, hvor mange fik du egentlig datet inden profilerne udløb? Én?

    • The CityGirl

     30. juli 2010 — 09:29

     Du misforstår hvad der bliver skrevet – og jeg gider ikke gentage det igen. Vi har været over det her før, og jeg ved godt at du synes kvinderne derinde opfører sig skidt. Men det gør mændene også.
     Og ja, jeg mødtes kun med én, men det var mit eget valg. Man behøver vel ikke mødes med alle, bare fordi man skriver sammen? Skrev sammen med en del, og der var ikke nogen andre der fangede min interesse nok til at jeg syntes vi skulle mødes, eller også syntes jeg ikke de var noget for mig. Nøjagtig som man vælger til og fra IRL.

     At dømme folk ude på smileys og dårlige profilbilleder handler jo om hvorvidt folk har gidet gøre en indsats, og som jeg har skrevet 100 gange før, så er jeg sikkert også blevet dømt ude på ting som jeg ville synes var uretfærdige. Such is life – og ikke kun i den virtuelle verden.

     • Det, jeg prøvede nu, er jo bare at fortælle hvad jeg mener, at I gør forkert. Altså hvis målet vitterligt er at finde kærligheden.

      Du bestemmer selvfølgelig selv, om du vil bruge det til noget, men med den indstilling til tingene, som I lægger frem her, tror jeg altså bare ikke, at I vil finde, hvad I søger derinde. Det tror jeg virkelig ikke. :(

      Hvis du ikke tror på mig, så læs evt. videre her:
      http://ekstrabladet.dk/sex_og_samliv/article1311113.ece

     • The CityGirl

      30. juli 2010 — 11:48

      Altså nu tror jeg du overanalyserer, og måske tager tingene en kende for personligt. Og det må stå for egen regning.
      Jeg havde ikke oprettet en profil for at gøre nar af mænd, og hvad du har hørt her på bloggen er jo kun et lille bitte udpluk af hvad jeg har foretaget mig. Det er jo kun sjovt at skrive om det kiksede i det. Jeg har ikke skrevet om ham den søde, som jeg skrev sammen med, og ikke kunne finde ud af om vi skulle mødes.

      At du mener vi gør noget forkert må du i og for sig selv om. Jeg gider ikke sidde og forsvare det her – og de issues du har med netdating må du tage et andet sted hen. Det er ikke min skyld hvis du har haft dårlige oplevelser med kvinder derinde, ligesom det heller ikke er din skyld at jeg er stødt på en del idioter derinde.

      Du kender præmissen for min blog, så jeg forstår simpelthen ikke det korstog du er igang med. Synes du skal lade være med at være personlig stødt over det her, da det faktisk ikke har noget med dig at gøre.

 4. (Man kan åbenbart ikke lave flere kommentarer inde i tråden, så nu bliver det her nedeunder i stedet).

  Så, rolig nu..
  Så aftaler vi da bare, at jeg ikke kommenterer mere på indlæg, der har med dating at gøre. Sværere er det ikke, og så er vi for min skyld lige gode venner af den grund.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑