The CityGirl

Alletiders superferie uden overblik

Normalt er det på en måde verdens nemmeste tjans at arbejde hjemmefra, som jeg jo har gjort de sidste par sommerferie-ramte uger. Men idag, dagen derpå, efter turbo-weekend, synes jeg det er lidt hårdt. Det er egentlig ikke arbejdet der er hårdt, men mere basale ting som at sidde oprejst på en stol, tage sig sammen til at gå i bad, finde ud af at få køleskabet fyldt op, håndtere krise over at Netto ikke var leveringsdygtig i Pringles Sourcream & Onion, som var det eneste jeg havde lyst til – og forholde sig generelt til, at jeg måske kun kan slappe af i to dage inden det hele starter forfra igen.

Der er tre dages arbejde tilbage inden ferien skydes igang, og pludselig er det gået op for mig, at det også er lige om lidt jeg skal på roadtrip med Biologen. Altså det der roadtrip, som vi ikke rigtig har aftalt så meget omkring, andet end at destinationen er blevet ændret til Sverige eftersom det kostede en bondegård, en krig og to tusinde kr. (!!!) at tage færge frem og tilbage til Tyskland. Så når man kan flyve fire gange til Berlin for de penge, begynder det at blive lidt dyrt.

Så det er noget med Sverige, et slot, et telt, en skærgård, Sveriges svar på Skagen og nogle øl i bagagerummet. Men jeg ved faktisk ikke hvornår vi skal afsted – jeg satser på tirsdag. Det gir én dag til at vaske tøj efter næste turbo-weekend i sommerhus, som jeg pt. ikke er helt i stødet til, når jeg stadig ikke er kommet mig efter den første. Overvejer bare at køre pigerne derop, efterlade en pap-dukke af mig og så køre hjem og sove. Synes det er lidt hårdt at holde alletiders superferie

Categories: sommer, sommerhus

Bye bye virtuelle mænd » « Kussetryk & Cockerwear

5 Comments

  1. Finder mig ikke i pap-substitut – så er det sagt…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑