Mens alle andre enten er på Roskilde, på ferie, er syge eller optaget af fodbold, tog jeg Puerto Rico strandtasken (som stadig stod pakket og klar siden vi kom hjem) over skulderen og kørte ud i mine forældres have. Det var på en måde lidt nemmere end at lægge sig ned i en park, og bonus er at der ingen flyvende bolde er, fra mænd der skal imponere og så er forplejningen jo i top!

Og når man har sagt Puerto Rico, må man jo også sige solbrændt, og dagens mission gik ud på at få de smølfeblå ben til at blive som minimum normaltfarvede – og håbe at de ikke endte to-farvede. Og fordi nød lærer nøgen kvinde at spinde afbrød jeg min solbadning med et lille intermezzo på Svane Apoteket i Lyngby for at købe solcreme og aftersun. Egentlig kørte jeg primært derned for at købe en deodorant, men fordi jeg lidt kom udenfor normal åbningstid kunne jeg ikke få mig selv til kun at smække en deodorant på disken.

Det er jo lidt det samme som når man ringer til vagtlægen for at få fornyet sin recept på p-piller; man tager heller ikke på et døgnapotek kun for at købe en deodorant. Så jeg tog også lige en solcreme og en aftersun i favnen, og overvejede om jeg også skulle nappe et par graviditetstest med, så det så krise-agtig nok ud, og så det kunne retfærdiggøres at shoppe på døgnapotek udenfor normal åbningstid.

Men fornuften tog over; det ville alligevel være ret meget spild af penge at købe graviditetstest som formentlig ville komme forbi udløbsdatoen før de nogensinde ville blive aktuelle – hvis man svinger sig op til at se positivt på fremtidsudsigterne.
Så jeg solbadede Puerto Rico style (næsten) ude i forstæderne, og forventer virkelig at vågne op med lækker brun krop – for hvorfor skal alt sådan noget solcreme og aftersun ellers koste så mange milliarder, hvis ikke de kan det?!

Og ligegyldig hvor meget jeg afskyr forstæderne med deres ligusterfascisme, så holder jeg alligevel af en dag derude, hvor hverdagens store problemer skinner igennem, og dagens i den grad store dilemma gik ud på hvordan hamburgerne skulle grilles; om osten skulle smeltes på bøffen eller på overdelen af bollen, om der skulle smør på underdelen af bollen også, eller om det kun er mayo der skal på der – og om man behøver putte agurk i sin burger.
Så kan man ikke andet end at føle sig som overlegen verdenskvinde, når man overtager grillen og tager nogle hurtige beslutninger: Osten skal på bøffen, så smelter den bedst, underdelen af bollen skal ikke have smør men mayo – og agurkerne er valgfri.