The CityGirl

Undercover-fed og med dårligt hår

Dagen idag startede ikke på den bedste måde. Selvom jeg arbejdede hjemme i formiddags fordi jeg skulle til lægen, kunne det alligevel ikke helt opveje tingene.
Først døde min spray-voks, og efter at jeg havde udøvet ekstrem vold på den, uden noget resultat, måtte jeg undvære – hvilket er lig med dårligt hår efter den nye klipning.
Derefter var jeg til lægen, som syntes vi lige skulle give mavesåret en chance til, inden vi begyndte på besværlige undersøgelser. Så jeg skulle stoppe med narkoen, og afvente – og hvis det gik i udbrud igen, skulle vi så igang med puste-tests…

Og så skulle vi lige tale p-piller igen, som hun altid er meget efter mig med, og hvor det altid ender med, at jeg indrømmer at jeg ikke er superskarp til at huske at tage dem, og så forsvarer mig med at jeg alligevel lever en nonne-tilværelse, og så plejer den at slutte der. Men idag trumfede hun, og stak mig en folder om de der p-ringe, og tvang mig til at sige, at jeg ville overveje det. Følte mig som et retarderet barn, der var blevet sat på plads, og fået frataget sit slik fordi jeg ikke kunne administrere det.
Og selvom hun måske har ret, så vil jeg være kontrær og pure nægte at have noget som helst at gøre med sådan en p-ring. Ligner jeg måske en med sådanne finger-færdigheder? Nej.

Så det var en lidt flad fornemmelse, både hår-mæssigt og generelt, da jeg endelig cyklede ind på arbejde. Her blev jeg mødt at min studentermedhjælper, DailyBerry, som igår havde kaldt mig Provins-Pige, og idag udbredte sig om, at jeg i virkeligheden var undercover-fed. Eller det som andre kalder tynd-fed – og da det sikkert også er rigtigt, gav jeg hende ret inden vi gik ned for at købe chokolade-scones.

Men ude i solen virker alting lidt bedre, også selvom man er undercover-fed med dårligt hår der er blevet truet med en p-ring, så jeg blev grebet af en stemning, og fik også lige købt en sommertop på vejen mellem chokoladescones og arbejde. Og når man så sætter sig ned på terrassen i solen, og spiser chokoladescones til frokost, så er det lidt svært at være mopset over at blive svinet til at sin studentermedhjælper, sur over at håret er dårligt og irriteret på sin læge.

Så jeg lod det hele ligge der, og fik mig i stedet en mild solskoldning. De skal jo også passes.

Categories: agurketid

En hit’n’run fra Amor » « Lidt ind i kysse-zonen

1 Comment

  1. En p-ring.. Det lyder som noget, der kunne være beslægtet med en P-skive, men – det er det vel ikke… Spørgsmålet er vel så bare, hvilken af delene, der er værst at skulle have med at gøre.

    Det der med tynd-fed betyder så åbenbart, at selv når man ikke er fed, så kan man være fed alligevel. Det synes jeg faktisk er snyd! Og hvordan ved man så overhovedet, om man er fed?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑