The CityGirl

I farezonen for surprise-bryllup

Man skulle tro, at jo flere dates man har med en person, jo mindre ville date-angsten være. Men for mig forholder det sig lidt anderledes. Måske er det mig, måske er det Mr. Date – men jeg synes stadig det er grænseoverskridende, specielt når man bliver friet til hele tiden.

Igår var frieriet oppe at vende igen, samtidig med at jeg blev inviteret med til Spanien, hvor både forældre og bedsteforældre angiveligt befinder sig, og helt sikkert ville synes om mig. Fik jeg at vide. Og selvom tanken om Spanien og sol og sommer er yderst besnærende, så synes jeg alligevel det er ret voldsomt at møde familien på 3. date, med fare for at det i virkeligheden er et surprise-bryllup. Så jeg takkede nej, og han kvitterede med spørgsmålet:

– Hvorfor kan man ikke blive gift efter 2. date?

hvortil jeg vævede noget løst henover at man vel i teorien godt kunne. Tilsidst var jeg nødt til at sætte foden ned og fortælle ham direkte, at jeg altså har et princip med, at jeg som minimum gerne vil have kysset manden før jeg kaster mig ud i ægteskab. Synes det føg lidt for meget med sms’er med for mange trusler om at ægteskab og møde familien.

Men hvad så med den der 3. date? For nu rejser han ud af landet, og jeg har jo nægtet at flygte med, og blive gift på en spansk strand. Så jeg fik valgmuligheden at komme hjem til ham i aften, eller eventuelt satse på at han havde tid til at ses onsdag midt i pakning af kuffert (hvorfor er mænd i øvrigt så mega dårlige til at pakke?!).

Jeg skal give ham besked idag om hvad jeg har lyst til, og jeg ved det slet ikke. For jeg synes også det er grænseoverskridende at tage hjem til ham, selvom fordelen ved at det er hos ham er, at jeg jo bare kan skride hvis hans hjem afslører for mange ting – eller hvis han kysser dårligt. For det er en anden ting; man kan finde ud af mange ting ved at se hvordan han bor, som Mac-Pigen så klogt sagde.

Men jeg ved ikke om jeg tør. Det kan jo være han har arrangeret et surprise-bryllup, og jeg aldrig kommer ud af forstæderne igen!

Hjælp ønskes! Skal jeg play it safe og vente til imorgen, eller skal jeg vove mig ud i forstæderne, med fare for surprise-bryllup og fund af riskiks i skuffen?

Categories: dating

Det er jo ikke noget man bliver gravid af » « Den malplacerede Mummitrold

7 Comments

 1. Tør hvor andre tier, right? ;) Tag til forstæderne-er spændt som en bue på at høre om udfaldet.

 2. Hmm. Jeg har engang været på en anden date i forstæderne. Og hey! jeg lever stadig. Endte faktisk også med at kysse daten og blive kæreste med ham. (Men bor stadig i Kbh. med anden kæreste.)

 3. Tag afsted, snag i hans badeværelsesskab, køleskab og sokkeskuffen, snav ham hvis det ikke er for slemt, og afgør derefter om du vil flygte eller blive et par timer mere. God fornøjelse.

 4. Ud til Leif i forstæderne!

 5. Jeg synes at du skulle tage at lytte til hende Mac-pigen ;-) Hun lyder ekstrem klog!

  Derudover forventer jeg klart at du får din lækre røv ud i den bil, og afsted nordpå. Alt andet vil jeg mene er en smule dumt, blev der sagt :-)

 6. Måske er han hardcore katolik og du skal godkendes af familien sydpå, før han overhovedet må kysse dig, hihi? Ellers vil han måske bare gerne tage dig ud på lidt eventyr sydpå med sine allernærmeste?

  Under alle omstændigheder, har han formået at holde dig under kog og suspence over længere tid, hva? Det må du da give ham ;-)

  • The CityGirl

   3. juni 2010 — 14:25

   True, den giver jeg ham – og krydser finger for at han ikke er hardcore katolik ;-) Det ville jeg jo ikke kunne med…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑