The CityGirl

Strategi: Døv-Blind-Stum

Jeg tænker altid det værste om mig selv, for så er man på en måde dækket ind. Så derfor har jeg ikke været logget ind på min netbank i flere måneder nu, og levet efter, at hvis dankortet stadig virker, hvis min bankrådgiver ikke ringer og hvis jeg bare synger rigtig højt, så kan vi godt lege at alting er helt fint!

Men så begyndte H&M at blive lidt for insisterende med deres breve, og når man har fået mere end ét, så ved man jo godt, at det ikke bare er “Get well soon”-kort, men nok snarere et par rykkere for den der regning jeg burde have betalt for snart lang tid siden. Problemet var jo bare, at jeg kom til at tage først til Nice og bruge alle mine penge (og lidt mere til), og så til Málaga for at slikke de økonomiske sår i solen. Og da jeg absolut intet overblik havde over skaderne, antog jeg bare at de var store, grimme og at det ville tage lang tid at komme tilbage på ret køl – for sådan plejer det jo at være, når det går lidt for galt for mig.

Og fordi jeg jo langt fra er økonom, så har min bedste strategi altid været at lade som om intet er sket, skrue ned for forbruget (så meget som man kan…) og håbe på det bedste. Så det gjorde jeg. Indtil da jeg kom hjem idag, og fandt endnu et brev fra H&M.

Modvilligt åbnede jeg det, og så at beløbet ganske rigtigt var blevet boostet med et par rykkergebyrer, og så en lille notits om, at hvis jeg ikke fik fingeren ud nu, så ville de pudse inkasso på mig.
Straks fik jeg åbnet computeren og kom ind på min netbank, mens jeg holdt vejret (for det hjælper jo altid på ens saldo…) – men til min store overraskelse var der ekstremt plus på kontoen; sådan helt normale tilstande, som der jo sjældent ses hos mig.

Så jeg skyndte mig at betale regningen og lukke ned igen, inden de opdagede jeg havde været derinde, og kunne rette tallene tilbage til de rigtige røde tal, som der plejer at figurere.

Categories: økonomi

Jeg må have været fuld… » « Toppoint for sugeevne!

2 Comments

  1. sejt.. bruger præcis den samme strategi! og at holde vejret virker altså lidt, eller nogengange eller noget Leo;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑