The CityGirl

Selvmords-solbriller

Lige så tjekket og gudinde-smuk og alt det der jeg var i lørdags til brylluppet, lige så utjekket var jeg da vækkeuret ringede i morges. For når man bruger en hel lørdag på bryllup, synes mandagens komme lidt for hurtigt. Og måske var det derfor det hele var lidt flaksende ind gennem byen på arbejde – og måske var det derfor jeg kom til at køre min solbriller over.

Naturligvis var det ikke de billige til 5$ fra Puerto Rico der røg ud af cykelkurven, ned på asfalten og ind under hjulet inden jeg kunne nå at stoppe og opfatte hvad der var sket. Naturligvis var det de dyre Chanel solbriller der tog springet og valgte at forsøge selvmordsforsøg på åben gade midt i solskinnet.

Og det var svært ikke at gøre andet end at samle de dyrebare solbriller op fra asfalten (mens jeg balancerede med cykel og kaffe), puste snavset af og konstatere at brillestangen ikke helt kunne klare vægten fra en rød Raleigh henover sig. Ikke at jeg havde regnet med det, men det er bare en af de ting, som jeg aldrig rigtig har tænkt over.

Så nu har selvmords-solbrillen efterladt mig med følgende valgmuligheder:
1) Blive utrolig tyk i hovedet, så hoved og brille nu passer samme
2) Få dem repareret, hvis det overhovedet er muligt, hvilket jeg tvivler på
3) Smide dem ud og købe nogle nye

Og jeg orker ikke rigtig noget af ovenstående, for jeg vil egentlig bare gerne have et par solbriller, som ikke er psykisk ustabile og ikke vil dø en mandag morgen ved at kaste sig ud foran cyklen, så man slipper for at bruge tid på damagecontrol. Men det er åbenbart for meget forlangt.

Categories: agurketid

Mandehade-liste #11 » « Nu er jeg jo ikke en taler…

6 Comments

 1. Hvis brillerne var dyre og du er glad for dem, så skal du selvfølgelig til optikeren med dem. Når du får en pris på reparation, så kan det jo være at du alligevel beslutter dig for et par nye solbriller.

 2. Brug de billige fra PR i stedet. Når du bliver træt af det er jeg sikker på at du ved hvad du skal gøre.

 3. Mine solbriller har engang lavet det samme suicidale stunt. Men det lykkedes optiker at fixe de sørgelige, og svært skizofrene stænger til hel brille igen. De kan trylle, så giv det et forsøg.
  /Helle

 4. The CityGirl

  28. juni 2010 — 22:23

  I havde ret; jeg forsøgte at sluge al stolthed og gik ind i Synoptik på Nørreport, hvor de er købt. Tænkte over sej dækhistorie, men kunne ikke rigtig finde på noget, så jeg krøb til korset og fortalte sandheden. Og sød sød, mega forstående Synoptik-dame gav det et forsøg (som hun sagde; jeg kan lige så godt prøve, for du kan jo ikke bruge dem som de er) – og det lykkedes hende! Eller så de fungerer midlertidigt. Og hun ville ikke engang have penge for ulejligheden, og jeg fik lov til at prøve alle de tæskedyre briller mens hun fiksede Chanel (“du kan jo lige så godt have det sjovt mens du venter!” – jatak!).
  Kan virkelig anbefale den brille-biks: Cool brille-damer skal man altså ikke kimse af!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑