The CityGirl

Reglerne for forstads-dating II

Jeg synes stadig at reglerne for forstads-dating er meget diffuse. Så diffuse, at min tålmodighed slap op i går aftes og jeg brød den ellers så larmende tavshed der nu i næsten en uge havde præget denne bizarre form for dating.

Inden Mr. Date tog på ferie, var det jo lige før han friede til mig på sms, hvilket vist bare siger alt om hvor opmærksomheden lå på skalaen. Så tog han på ferie, og så hørte jeg ligesom ikke mere. Og næsten en uge efter at han kom hjem, kunne jeg ikke lade være med at undre mig over den manglende kongruens i tingene.

Er det den klassiske mande-adfærd, hvor de bliver forskrækkede over deres egen iver, og derfor lukker helt ned?
Er det klassisk forstads-dating?
Er det sådan man slår op, når man bare dater?
Har jeg overset noget?

Så igår, da jeg alligevel var ved at blive sindssyg over at være kørt fast i noget arbejde, sendte jeg en sms med forespørgsel om, hvad det her pis egentlig gik ud på. Først var der larmende tavshed, og så blev jeg bare endnu mere irriteret og fornærmet over den opførsel. Syntes virkelig at det er besynderlig opførsel i et bizart setup.

I morges kom der så en sms, med violinmusik og det hele, hvor han undskyldte og at han bare havde vildt travlt med arbejde og “private arrangementer” (???), og at det ikke var i ond mening eller noget, og at han iøvrigt håbede jeg havde det godt. Fint nok, men der skal mere til at sweet-talke mig, og få mig tilbage på sporet.

Så jeg svarede, at jeg bare fandt det besynderligt og at det manglede kongruens i min optik, når man før en ferie nærmest føler at man bliver friet til pr. sms, og bagefter er der bare tavshed, og at jeg følte mig lidt for gammel til at analysere mere på mænd, end bare at konkludere, at de ikke er interesseret når man ikke hører noget, og måske lige svinge mig op til at undre mig, som jeg gør her.

For når man først bombarderer mig med opmærksomhed, og derefter larmende tavshed, så bliver jeg altså lidt (…) irriteret, og så falder min tålmodighed bare proportionalt med tiden der går. Og hvis han nu synes jeg er en hysterisk kælling fordi jeg har sagt min ærlige mening, så er jeg nok bare ikke typen der skal forstads-date – og specielt ikke hvis man skal tage sådanne voksne samtaler-agtigt, inden vi overhovedet har kysset eller knaldet. Så er jeg bare stået af!

Så kære Mr. Date,
Du har resten af dagen til at komme ind i kampen igen – ellers er jeg videre og begynder at date skolelærere fra Nordsjælland. Åbenbart…

Categories: dating

Et glow af panik » « Never kiss and tell!

21 Comments

 1. Det synes jeg er totalt i orden gjort! For hvad havde han egentlig regnet med – at du bare ville sidde og vente pænt, til han bestemmer sig for at give lyd? Synes på ingen måde, det er hysterisk, og jeg er spændt på at høre, hvad han gør ved sagen. (Og det er du sikkert også, formoder jeg …)

  • The CityGirl

   15. juni 2010 — 18:09

   Yessir, er (stadig…) spændt – og tak for opbakning! Der skal jo ikke meget til før mænd kategoriserer en som hysterisk kvinde ;-)

 2. Han må videre, man kan sgu da SMS selv om man er på ferie.

 3. Synes nu snarere at han opfører han sig som en kælling. Øv, hvor er det en skuffelse :-(

 4. Det vil sige at surprise-bryllupet i fælledparken er aflyst? eller skal jeg udover at finde en præst også til at finde en ny gom :) Har desværre ikke det store udvalg i single forstædsmænd! så skal jeg ihvertfald på lageret for at lede!

  • The CityGirl

   15. juni 2010 — 21:15

   Ja, det ser sådan ud – så det vil være super hvis du også kan medbringe en gom! Han behøver ikke være fra forstæderne – faktisk vil jeg helst have han ikke er ;-)

 5. Hvorfor siger du ikke bare direkte til ham, hvad du føler for ham, at du er vild med ham og at du gerne vil have at jeres forhold udvikler sig mere seriøst?
  Måske er det nemmere sagt end gjort – men jeg tror at mænd helst ser, at vi kvinder er så direkte med dem som muligt, så de ikke skal til at tyde et sprog, som de ikke forstår. F.eks. når vi kvinder er sure/irriteret over noget og går og sprudler af raseri indeni, så regner vi typisk pr automatik med at manden selvfølgelig ved, hvad problemet er, eller burde kunne regne det ud, og vi forventer at de gør noget ved det. Men de aner det simpel hen ikke – jeg tror ikke de har dette her gen med, at de kan regne ud, når der er noget galt.
  Jeg tror, at man kommer længere med at være direkte.

  • The CityGirl

   16. juni 2010 — 14:58

   Ja, det tror jeg også – men jeg synes nu jeg har været rimelig direkte. Fordi jeg ved jo ikke helt om jeg vil have ham; vi har jo ikke engang kysset endnu. Det er også det der gør det så vanvittigt…

   Så jeg synes jeg har gjort mit, ved at sige jeg synes det er mærkværdig opførsel, samt skåret ud i pap hvorfor… ;-)

 6. Lidt sort/hvidt.
  Hvis han er interesseret, så skal han nok kontakte dig og uden at du behøver vente. Uanset arbejdstid og andre presserende opgaver, så skal han nok liste en sms ind til dig.
  Hvis han er interesseret.

  • The CityGirl

   16. juni 2010 — 14:59

   Præcis. Og det kan en lille uge i Spanien åbenbart ændre på. Synes bare, at vi som voksne mennesker skal melde tingene ud. Men åbenbart er jeg den eneste der har den mening..

 7. Hmm. Jeg var bange for, at han ville fortsætte den meget dramatisk-comittede stil på ferien så han til sidst slet ikke kunne leve op til forventningerne. Kan han have fået lidt kolde fødder over sin kækhed før ferien og er lidt bange for, at du allerede har inviteret gæsterne, bestilt maden og købt brudekjolen til jeres bryllup?

  • The CityGirl

   17. juni 2010 — 00:06

   Måske, men jeg har jo på ingen måde givet udtryk for at have planlagt brylluppet… Men man ved jo aldrig rigtig hvad der foregår i de der mænds hjerner!

 8. Forstår jeg det rigtigt, at i al den tid, du ikke hørte fra ham, der hørte han heller ikke fra dig? For så var I jo lige gode om det, set herfra.

  • The CityGirl

   17. juni 2010 — 00:09

   Ja, altså udover at han var på ferie, og den normale ting i min verden (og dem jeg kender) er, at man lader folk være på ferie, og så må de tage kontakt når de er vendt hjem, og når de føler at kufferten er pakket ud. Det synes jeg altså ikke der er noget galt i…

 9. Jeg giver Citygirl ret her, hvorfor sende SMS til ham imens han er på ferie, måske har han ikke engang mobilen med! det virker forkert, han er væk lad ham kontakte først.

  • @Morfar: Jeg mente nu heller ikke, at hun skulle SMS’e ham, imens han var på ferie (lige så vel som at CG heller ikke forventede, at Mr. Date skulle lade høre fra sig, mens han var på ferie). Men det er jo efterhånden lang tid siden han kom hjem, og i al den tid han har været kommet hjem var der ingen af dem, der hørte fra hinanden. Jeg kan ikke se, at det alene er Mr. Dates skyld?

 10. Min erfaring siger, at der som regel er en grund til forvirrende signaler fra en mand. Nemlig at han er dybt splittet – og som regel for splittet til at bevæge sig ud i mere end hvor vi er nået til.

  Bliv ved, hvis du kan lide usikkerheden. Hvis ikke, så brug din energi på alt muligt andet!

  Held og lykke.

 11. Her er min liste:
  Hvis han er uinteressert i at kysse: 1) ikke vild med dig 2)dybt kompliceret.
  Ikke sms’er (og ikke har forklaret hvorfor: ex jeg er lige paa Haiti og redde boern fra jordskaelv) : 1) ikke vild med dig 2)dybt kompliceret.

  Og de samme ting gaelder for os kvinder: hvis man ikke har lyst til at kysse eller sms (se 1 og 2 ovenfor).

  Hvis han derimod gaar et par kilometer i frostvejr for at sige “hej” = bonus!.
  eller skriver en kort email fra internet cafe fra sin ferie (eller evt. fra steder som Syd Sudan) = bonus!.

  Men altsaa det kan goer at der lidt mellem datesene…(isaer vist frostvejr og Sydsudan skal kombineres :)

 12. Gid han dog bare spillede kostbar, eller noget andet nemt gennemskueligt…
  Jeg fik dog den tanke, at han måske har lagt dig på is under sin ferie i Spanien, fordi han har opdaget sig selv beskrevet med en masse detaljer i denne blog, og betragter dig derfor som en Lilly Allen? ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑