The CityGirl

Reglerne for forstads-dating I

Jeg sidder her dagen derpå, og må indrømme, at jeg faktisk er lidt sur. Sur over stadig at være uden for kysse zonen til trods for at jeg vovede mig helt ud i forstæderne, der hvor der er natur, for at hente et kys hjem. Og bare sur over, at Mr. Date åbenbart ikke gider kysse mig.

Men måske er det bare mig der ikke kan reglerne, og måske er jeg bare en promiskuøs tøs, når jeg forventer at kysse på 2. date alternativt 3. date. Og så er jeg i øvrigt ret dårlig til at være promiskuøs når jeg er ædru; når promillen er på nul kan man jo godt se, at det vil være lidt voldsomt bare at kaste sig over ham, mens vi taler om online markedsføring. Jeg medgiver at det ville have været alt for malplaceret, men det var egentlig lidt det jeg havde lyst til.

Så når nu jeg ikke kan reglerne, må jeg vel bare lære dem as we go along:

 • Man kysser ikke på 1. date
 • Man kysser ikke på 2. date
 • Man kysser ikke på 3. date
 • Man kaster sig ikke over manden når man kun har fået kaffe
 • Man skal ikke kysse (eller knalde) selvom 3. date foregår privat
 • Man afklarer de store spørgsmål om ægteskab osv. pr. sms mellem 2. og 3. date
 • Man inviterer sin date med til Spanien for at møde familien, selvom man hverken har kysset eller knaldet
 • Man kysser ikke i forstæderne?

Jeg tænkte lidt over, om jeg havde misforstået det hele, om det bare virkede som om vi bare skulle være venner. Men jeg frier ikke til mine venner, og jeg taler ikke om at mine venner skal møde familien – i hvert fald ikke på den måde.
Og jo længere tid der går, jo mere mærkeligt bliver det vel bare.  Og så har jeg lidt et princip om, at jeg bare ikke kysser mænd, som ikke gider kysse mig. Så kan han faktisk bare blive fri!

Måske er jeg bare for promiskuøs, og ikke voksen nok til forstads-dating. Måske er han bare ikke interesseret i mig. Måske fatter jeg bare minus af det.

Categories: dating

Lidt ind i kysse-zonen » « Det er jo ikke noget man bliver gravid af

16 Comments

 1. Måske du skriver og spørger ham: “Hvis jeg dukker op i lufthavnen og ønsker dig god ferie, får jeg så mit kys?”

  • The CityGirl

   2. juni 2010 — 13:18

   Er det ikke det samme som at overfalde, når nu konteksten er “forstad”?

   • Men hvis han er i lufthavnen er I vel i “internationalt farvand” og her gælder helt andre regler ;-)

    Og hvem vil ikke gerne opleve et akavet, forhandlet, forstadskys lige foran svigermor?.. Ih det lyder smukt!

 2. man kan sagtens kysse (og knalde) i forstaderne… selvom dog når jeg tænker over det, så har jeg kun hørt det ske når mænd tager til kvinder, som bor i forstæderne…. Jeg ved ikke om det måske er reglen?

  Jeg er generelt et langsomt rovdyr.. men ehh.. hvis man har talt ægteskab, så er det vel oplagt lige at få bare den mest basale kropskontakt afprøvet.. i skal jo øve jer til kirken!

  • The CityGirl

   2. juni 2010 — 14:20

   Så man skal ikke date mænd i forstæderne, men kun kvinder?

   Måske er det netop fordi vi IKKE skal øve før kirken; er der ikke nogen der taler om at man ikke må noget inden ægteskab? ;-)

   • Jo, men andre taler jo om at man slet ikke skal ses inden, så vi kan jo lave et blog-arrangeret ægteskab. Jeg er helt sikker på at dine faste læsere kan finde nogle venner frem fra skufferne, som vi gerne vil have afsat!

    Om ikke andet, så kan vi vel arrangerer et par blinddates ;)

    Andet alternativ er at du næste gang møder op i brudekjole til daten.. så er du da forberedt!

    • The CityGirl

     2. juni 2010 — 15:09

     Så hvis jeg møder op i brudekjole, så laver du maden og sørger for resten? ;-)

     • Hvis du venter til juli er jeg sikker på vi kan lave et hurtigt bryllup i fælledparken! Medbringer i selv præst?

     • The CityGirl

      2. juni 2010 — 15:51

      Hvorfor først juli?
      Og nej, medbringer aldrig præst – er det ikke dem der planlægger brylluppet der sørger for det?

     • Du får svaret her, må åbenbart ikke lave flere svar :)

      Jeg har ikke helt tid før juli grundet det arbejde…

      Og du skal da også nå at holde polterabend, finde den rigtige kjole, gå i panik og alt det der. også skal der skrives festsange og taler.

      Så overlader jeg til en af de andre bloggere at medbringe en der kan forestå ceremonien!

 3. Enig med de andre – nu begynder det s*u at være mærkeligt. Men mon ikke, han bare er lidt forstads-træg? For man taler altså ikke om bryllupper og familie-møde og alt det jazz uden at have lyst til bare at kysse lidt. Hepper på, at du kysser ham, næste gang I ses. Eller alternativt spørger ham, om han bare ikke er sådan en, der kysser… :-)

  • The CityGirl

   2. juni 2010 — 23:35

   Findes der mennesker der ikke kysser?! Nu må du ikke skræmme mig unødigt!

   • Arj, det er der vel egentlig ikke. Så er der ikke andet for, end at du kysser ham og så ser, hvordan han reagerer. Kan ikke forestille mig andet, end at han bliver glad! (Ellers er han simpelthen for underlig – eller medlem af en eller anden ikke-kyssende sekt, hvilket i sig selv også er lidt underligt – og så er det bare om at tage benene på nakken og komme videre til en date, der kysser) Meeeen – mon ikke han bare lige skal have et signal fra dig om, at kysseri er HELT ok?

 4. Jeg kan altså ikke lade være med at tænke, at der skal to til tango…har du opført dig underligt eller virket meget bly? Ulempen ved ikke at kende hinanden så godt er jo, at man ikke kan spørge hvad folk nu mener med det, de gør. Gør du noget ubevidst så han kan tro, at du ikke kysser på de første par dates? Eller kan det være, han forsøger at signalere et eller andet (ikke at han ikke er interesseret) med sin måde at være på?

  Min kæreste forsøgte feks på anden date at signalere, at han ikke kun være ude på sex og jeg tolkede det som at han havde det skidt med sin krop.

  • The CityGirl

   2. juni 2010 — 23:37

   Er lidt færdig af grin over at du troede din kæreste havde det skidt med sin krop ;-)

   Derudover, så jo, der skal to til tango, og jeg synes jo at jeg virkelig prøvet at opføre mig normalt og kysse-klar… Hvis ikke man skal være sød, smilende, indbydende og nedringet, så ved jeg det ikke…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑