The CityGirl

Og mens vi hader mænd… II

… er det jo meget naturligt at oprette endnu en datingprofil på en anden portal.
Det var Mac-Pigen der nærmest tvang mig til det, og jeg skal vel også få denne ikke-sommer til at gå på en eller anden måde. Og når jeg ikke gider blive dumpet af flere kedelige gulvlæggere, inden man overhovedet har datet dem, så må man jo gøre noget for at få vindikation.

Jeg vil ikke sige at det ser mere lovende ud, dertil er jeg stadig for pissed på mænd – men jeg er ikke helt afvisende (også på trods af jeg allerede har spottet Mr. Date derinde også, men det må han jo selv ligge og rode med), og det er trods alt en begyndelse.

Jeg har lovet Mac-Pigen at jeg ikke vil være ond, hvis der er nogle mænd der skriver, men lad os nu se om det overhovedet bliver til noget…

Categories: dating

For eksperimentets skyld » « Breaking News: Hårsprayen er død!

4 Comments

 1. Okay, så tager jeg lige det hele tilbage igen! Du må hellere end gerne være ond. Jeg var naiv og troede at udbuddet derinde være bedre opdraget, men de er lige så ikke-kommunikative og ude af stand til at vide hvad de vil, som alle andre mænd. Jeg ved heller ikke hvad jeg havde regnet med… mirakler?

  • The CityGirl

   22. juni 2010 — 10:33

   Du bliver da nødt til at stå ved dine ord – nu er jeg jo oprettet! Du har jo (næsten..) lovet mig mirakler! ;-)

 2. Glem den kiksede Mr. Date (for sikke da en tølper, han viste sig at være!), glem de ærgerlige netdatingtyper, som desværre findes i hobetal.

  Så lover jeg dig til gengæld, at der findes inderligt dejlige, oprigtige, respektfulde OG LÆKRE mænd online. Jeg ville med hånden på hjertet kunne fortælle dig mange smukke historier om kærlighed, der startede på nettet – og det er ikke urban legends! ;)

  Men netdating er en jungle – ganske som “virkeligheden” er det. Mit indtryk er dog, at det mange gange er en mere ærlig og mindre overfladisk jungle end fx nattens kødmarked i Kbh. Men man skal lære at navigere rundt i sandt og falsk. Kræver både tid og tålmod.

  Til gengæld følger der en bonus med netdating: Du kan møde mænd, som du aldrig ville møde ude i nattelivet, fordi de ikke orker/tør/kan/ønsker at gå i byen. Blandt andet nørder. Som tit er overvægtige, blege, bumsede, indelukkede og usunde, men lige så tit superkloge, inspirerende, maskuline, lækre, opmærksomme, romantiske og fulde af kærlighed og overskud til kvinder. Sidstnævnte type nørd er bare ikke nær så iøjnefaldende som førstnævnte. Sidstnævnte ville du forveksle med enhver anden lækker fyr på gaden…

  I kid you not! =)

  • The CityGirl

   22. juni 2010 — 23:48

   Jeg håber du har ret! Har sgu snart brug for en succes oplevelse med en mand, hvis ikke jeg skal afskrive dem helt! Så prøver virkelig at være åben og optimistisk (hvilket kan være lidt svært når man pt. hader mænd og generelt er lidt pessimist ;-))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑